Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy egészen elképesztő mentőakció

A főszerelők: egy jávorantilop jávorszarvas és egy mormota. A helyszín: az idahói állatkert. Az akció: szegény mormota kimentése a jávorszarvas ivóvödréből. Az eredmény: egy kép, ami garantáltan jókedvre derít.

2 Tovább

Betiltanák a házi kedvenceket

Képzeljék el, hogy nem lehetne többet kutyát, macskát, aranyhalat, papagájt, hörcsögöt, tengerimalacot és hasonló házi kedvenceket vásárolni, mert az önkormányzat betiltja. Kivéve, ha étkezési célra veszi a vásárló. Őrület? Az, de pillanatokon belül valóság lehet.


0 Tovább

Mivel etetnek?

A háziállatokat etetik antibiotikummal, egyre többféléből kapnak egyre többet, aminek csak az egyik következménye, hogy egyre több ellenálló organizmus fejlődik ki, ami rontja az ember gyógyításának esélyeit is. Mert ez a másik következmény: amit a megetetnek az állatokkal, azt előbb vagy utóbb megesszük mi is.

8 Tovább

Mac, az elhagyott ormányosmedve és egyéb állatságok

Ezúttal egy elhagyott ormányosmedve áll nálunk a középpontban, akit a gondozói különféle trükkökkel próbálnak felnevelni és majdan visszaszoktatni a közösségbe.

0 Tovább

Csúcsállatságok - avagy a hét legjobb állatos képei

Eleanor, a mókus két pofára tömi a kukoricát Kanadában, miközben jó pár ezer kilométerrel arrébb, Namíbiában egy leopárd játékból felugrik egy terepjáró tetejére, az ott ülő fotós legnagyobb döbbenetére. Dániában egy jegesmedvekölyök piros labdával szórakoztatja magát. A hét legjobb állatos képei.

0 Tovább

Tüskétlen süni és a vicces mókuscsalád

Kis plusz szórakozás vasárnapra: megmutatjuk a hét legjobb állatos képeit. Lesz benne kardigános süni, aki elveszítette tüskéit, szegény, egyensúlyproblémákkal küzdő flamingó és bepillanthatunk egy mókuscsalád életébe is. Jó szórakozást!

0 Tovább
12
»

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek