Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tönkreteszik a blogoló kislányt?

Könyves, tévés, még mozifilmes megkeresésekkel is bombázzák azt a 9 éves brit kislányt, aki gyakorlatilag napok alatt lett világhírű azzal, hogy blogot indított az iskolai menzáról. Vajon sikerül-e megtartani normális gyereknek?

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

1 Tovább

Tíz legendás sztárházasság (plusz egy)

Ha Hollywood szóba kerül, aligha a hosszú évtizedeket együtt töltő párok jutnak az ember eszébe. Pedig a 4-5 házastársat elfogyasztó sztárok mellett vannak olyanok is, akik évtizedek óta kitartanak egymás mellett. Hosszú sztárházasságok közül válogattunk.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Pillantás egy világsztár hétköznapjaiba

Nem ma volt, amikor az egyik legnagyobb filmlegenda, Steve McQueen beengedte az életébe a Life magazin fotósát. Bár a következő képek még 1963-ban készültek, legtöbbjük most látható először.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Mi teszi a világsztárt?

A nem halványuló csillagokban van valami nehezen megfogható elegancia, csillogás, ami túlmutat az ékszereken és a ruhákon. Legalábbis ezek sütnek át azokon a különleges képeken, melyeket nemrég adott közre az egyik legnevesebb fotós galéria.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Így készülnek az Oscar-gálára

Hollywood már javában a vasárnap esti (magyar idő szerint éjszakai) Oscar-gálát, a háttérben már napok óta gőzerővel folynak a munkálatok. Jöjjenek velünk a kulisszák mögé!

Csatlakozz hozzánk a Facebook- on és a Twitter-en!

0 Tovább

Mick Jagger lesz James Bond?

A 007-es ügynök szerepében a Rolling Stones énekese, John Travoltát Charlton Heston váltja, John Travoltát Charlton Hestonra cserélik - nem, nem őrültünk meg, csupán találtunk pár csodás moziplakátot, melyek a "mi lett volna, ha..." kérdést járják körül.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Hivatása a halál

Drámai, megrázó fényképek következnek - úgy érezzük, muszáj ezzel kezdenünk a posztot. Főszereplőnk Weegee, a modern bűnügyi fényképezés megteremtője és az ő fotói.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Elképesztő képek Marilyn Monroe-ról

Kiemelkedően jó minőségű, eddig nem látott képek kerültek elő a legendás színésznőről.

2 Tovább

Az ismeretlen George Clooney

Ő az egyik legnagyobb sztár, nők millióinak bálványa, ám saját bevallása szerint ő is csak egy átlagos pasi. George Clooney beszél a gyerekkoráról, szexről, hírnévről és arról, miben tévednek a legnagyobbat az őt megítélők.

1 Tovább

Hollywood teljesen megőrült

Fogalmazhatnánk úgy is, hogy az őrület köszönt be akkor, amikor két (!) hollywoodi színészszakszervezet is támogatja azt a kezdeményezést, hogy ne lehessen közzétenni a színészek korát, "mert az elősegíti a diszkriminációt". (A képen látható Julia Robertsnek egyelőre még jut szerep, aminek mi örülünk.)

0 Tovább
«
12

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek