Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A világ legmagasabb tornya

Egy hónap múlva a nagyközönség előtt is megnyitja kapuit a tokiói Sky Tree, amely tavaly november óta a világ legmagasabb tornyának (egyben a második legmagasabb épületének) számít. Tériszonyosok is nézhetik (legfeljebb majd néha behunyják a szemüket...)!

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Akiket nem érdekel a szex

Kissé nehéz elhinni, ennek ellenére igaz: egy friss felmérés szerint minden harmadik 16-19 éves japán fiatal férfi lenézi a szexet, vagy jobb esetben egyszerűen csak nem érdekli.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

9 Tovább

Egy iszonyatos mészárlás képei

Három óra. Harmincezer áldozat. Harminc tömeggyilkos. Egy brutális tömegmészárlásról szóló videó. A cél a táplálkozás.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Atomtámadás után - sosem látott képek

Elképesztő erejű képek kerültek elő egy néhai brit katona hagyatékából. Ronald Taylor utászként szolgált a II. világháborúban és 1945-ben azért vezényelték Japánba, hogy segítsen az infrastruktúra újjáépítésében - a többi között Hirosimában és Nagaszakiban.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

7 Tovább

Ó, Szent Tengeritehén!

Lassan hagyománnyá nemesedő játékunk mai nyertese Mezősy Alíz, az ő címötlete kapta a legtöbb lájkot Facebook-oldalunkon.

0 Tovább

Ki csipkedi a nők fenekét?

Vajon az oroszok tényleg alkoholisták? A svédek szőkék? A belgák unalmasak? A brazilok mindig buliznak? Nekimegyünk az előítéleteknek.

0 Tovább

Egy egészen elképesztő maffiatörténet

Néha olyan is előfordul, hogy a szervezett bűnözés nem elvesz, hanem ad. Ez történt egy japán városban a földrengés után, ahol egy jakuza csoport az éjszaka leple alatt több kamionnyi segítséget pakolt ki a városháza elé, majd eltűntek a sötétben. Filmbe való igaz történet következik.

0 Tovább

A legdrágább katasztrófák

Miközben mindenki azt találgatja, vajon mennyibe kerül majd a japán (és a világ-) gazdaságnak a cunamival súlyosbított földrengés (a jóslatok 100 milliárd dollár fölötti összegről szólnak), könnyű megfeledkezni arról, hogy hasonló mértékű pusztítások már korábban is voltak, még ha nem is túl sok. Miközben fejet hajtunk az áldozatok előtt, vessünk egy futó pillantást a legekre.

0 Tovább

Ő a japán katasztrófa szuperhőse

Hallottak már Jukio Edanóról? Nem? Pedig ma ő az egyik legnagyobb sztár nem csak Japánban, de az egész világon.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek