Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A legrövidebb sztárházasságok

Nyilván mindenki a szívéhez kapott, amikor meghallotta a lesújtó hírt, hogy alig 72 nap felhőtlen boldogság után Kim Kardashian válik. Az amerikai celeb (aki úgy lett híres, hogy tulajdonképpen senki nem tudja, mit is tett érte, ami nem kis eredmény, lássuk be) házasságát két és fél hónapja megpróbálták úgy beállítani, mint Amerika válaszát Vilmos és Katalin esküvőjére - hát nem tartott sokáig...

0 Tovább

Hollywood teljesen megőrült

Fogalmazhatnánk úgy is, hogy az őrület köszönt be akkor, amikor két (!) hollywoodi színészszakszervezet is támogatja azt a kezdeményezést, hogy ne lehessen közzétenni a színészek korát, "mert az elősegíti a diszkriminációt". (A képen látható Julia Robertsnek egyelőre még jut szerep, aminek mi örülünk.)

0 Tovább

Új őrület: a vetkőző menyasszony

Új divat hódít a brit menyasszonyok körében, akik közül egyre többen ajándékozzák meg leendő férjüket szexi fotókkal. (Képek csak felnőtteknek!)

0 Tovább

Miért házasodunk rosszul?

Öt érv, mellyel a nők (és részben a férfiak) elhitetik magukkal, hogy életük párjával készülnek egybekelni, holott a zsigereikben érzik, hogy hibát követnek el.

7 Tovább

A hosszú házasság titka: a napi utálat

Tizennégy év házasság Hollywoodban ritkaságnak számít, így talán érdemes megfontolni Sarah Jessica Parker tanácsát, aki ennyi ideje él együtt Matthew Broderickkel.

1 Tovább

Válság mossa a Milliárdosok Tengerpartját

A jelek szerint a malibui tengerpartot is elérte a válság, pedig ott olyan milliárdosok tengetik napjaikat (vagy legalábbis azok egy részét), mint Paul Allen, Larry Ellison vagy David Geffen.

0 Tovább

Csak szegények és gazdagok maradnak

Egyre több jel mutat arra, hogy befellegzett a hagyományos középosztálynak. Nem (csak) Magyarroszágon, hanem az Egyesült Államokban, ahol már a nagy cégek is kezdik elfelejteni az eddig a vásárlóik többségét adó réteget.

4 Tovább

Csak nevess!

Így csütörtökön már mindenki alig várja a hétvégét, mi is így vagyunk ezzel. Ezért úgy döntöttünk, ma megpróbálunk mindenkit megnevettetni.

0 Tovább

Titkos társaságok nyomában

A világot a háttérből irányító titokzatos csoportok vagy a tagok szórakozását biztosító baráti szerveződések? Nagyjából ez a két véglet, amely a legtöbb titkos társaság kapcsán olvasható. Ma induló minisorozatunkban a legizgalmasabb ilyen szervezeteket mutatjuk be. Jöjjenek velünk!

1 Tovább

Így lopnak ők

Lássuk be, bőven van még mit tanulnunk másoktól, legalábbis ami a jóhiszemű emberek átverését, pénzük előcsalogatását illeti. Vigyázó szemünket az Egyesült Államokra vetjük, ahol a 2001. szeptember 11-i terrortámadás kapcsán létrejött (ál)jótékonysági szervezetek miatt áll a bál.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek