Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mit tanácsolt Steve Jobs Bill Clintonnak?

Az egykori amerikai elnök a Monica Lewinsky-botrány kapcsán kért tanácsot barátjától. Az Apple nemrég elhunyt guruja pedig tanácsot adott - annak nyomán pedig hosszú csend felelt a telefonban.

1 Tovább

Nagyot kaszáltak Steve Jobs halálán

Komolyan mondjuk, elgondolkodtató az az őrület, ami kitört Steve Jobs halála óta. Egyes cégek persze dörzsölik a tenyerüket, hiszen hatalmasat kaszálnak a legendás Apple-főnök elhunytán.

3 Tovább

Steve Jobsról másként

Miközben az egész világ az Apple atyját, a modern számítástechnika egyik megalapozóját gyászolja, más hangok is hallatszanak. Kegyeletsértésről nincs szó, a Steve Jobs halálát követő megnyilvánulások másként értelmezéséről viszont igen. Nem szoktunk ilyet csinálni, de most ismertetjük a Gawker cikkét (tekinthetjük akár vitaindítónak is).


17 Tovább

Gyász: meghalt Steve Jobs

Az Apple társalapítója, géniusza, a modern számítástechnika egyik megalkotója 56 éves korában hunyt el - jelentette be vállalata.

0 Tovább

Miért nem lett lovag Steve Jobs?

Az Apple alapítóját 2009-ben kis híján kitüntette a brit uralkodó. A megtiszteltetést az akkori miniszterelnök hiúsította meg, egészen kisszerű okokból. Magyaros történet Nagy-Britanniából.
0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek