Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szex és politika - az első alkalom

A jelenlegi orosz kormányfő stábja mindent bevet az elnökválasztás hajrájában, hogy meggyőzze a szavazókat arról: Vlagyimir Putyin az ő emberük. Például egy meglehetősen ellentmondásos, nagy vihart kiváltó reklámfilmet is...

Csatlakozz hozzánk a Facebook- on és a Twitter-en!

1 Tovább

A szex a végső eszköz?

Azon töprengünk, hogy vajon mekkora bajban van az a párt, amely a szexhez nyúl, hogy eladja magát? Vagy normális dolog ezzel kampányolni? Kínzó kérdések egy közelgő választás kapcsán.

0 Tovább

Kémterror a politikusok ellen

Az orosz titkosszolgálat még a KGB-s időkben kifejlesztett pszichoterrort alkalmaz a nyugati diplomaták, politikusok ellen - állítja egy most megjelent oknyomozó könyv, amely szerint Moszkva már egy héttel a FIFA szavazása előtt (!!) tudta, hogy a nemzetközi szövetség illetékes bizottsága Oroszországnak adná a 2018-as labdarúgó-vébé rendezési jogát.

0 Tovább

Egy elképesztő összeesküvés-elmélet

A történetben van minden, mi szem-szájnak ingere: dúsgazdag oligarcha, állítólagos hasonmások a pártgyűlésen - és a legnagyobb csavar a végén... de ezt csak a posztunk legvégén áruljuk el.

0 Tovább

Szexi modell az új kormányfői fotós - nézze meg!

Hiába, élni tudni kell: az orosz miniszterelnök új hivatalos fotósa az a Jana Lapikova, aki három éve a Miss Moszkva szépségverseny döntőse volt, és nem is titkolja különösebben bájait. Nyilván kiváló fotós is...


4 Tovább

Egymilliárd dolláros kormányfői csodapalota

Az orosz miniszterelnöknek épített kastélyban van kaszinó, amfiteátrum, több uszoda és toronyóra is. Aranyláncról nem szólnak a hírek.

0 Tovább

Milliárdossal labdáznak a politikusok

Az orosz egykori oligarcha, Mihail Hodorkovszkij sorsa akár a 2012-ben esedékes orosz elnökválasztás kimenetelét is befolyásolhatja.

Bár nem lehet azt állítani, hogy az orosz közvélemény lélegzetvisszafojtva várta volna a Hodorkovszkij-saga újabb fejleményét (nagyjából mindenki meg volt róla győződve, hogy az egykori nagyhatalmú oligarchát, Vlagyimir Putyin ex-elnök, jelenlegi kormányfő személyes ellenségét úgyis bűnösnek mondja ki a bíróság), elemzők szerint mégis nagy lehet a tétje a büntetés mértékének. Lapozás után jönnek a részletek.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek