Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Kennedy-kampány ritka képei

Több mint fél évszázaddal minden idők egyik legszorosabb amerikai elnökválasztása után újabb képek kerültek elő John F. Kennedy 1960-as évéről. A fotók mostanáig kevéssé voltak közismertek, úgyhogy gondoltuk, megmutatjuk.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Szex és politika - az első alkalom

A jelenlegi orosz kormányfő stábja mindent bevet az elnökválasztás hajrájában, hogy meggyőzze a szavazókat arról: Vlagyimir Putyin az ő emberük. Például egy meglehetősen ellentmondásos, nagy vihart kiváltó reklámfilmet is...

Csatlakozz hozzánk a Facebook- on és a Twitter-en!

1 Tovább

A karriergyilkos szexbotrány

Nehéz napok járnak Herman Cainre. Mióta az amerikai republikánus politikus megcélozta pártja elnökjelöltségét, azóta egyre-másra látnak napvilágot róla a szaftos pletykák, miközben ő is tesz azért, hogy aláássa saját esélyeit.

0 Tovább

Szexik, okosak és szemtelenek

Formabontó módon kezdjük a tanulsággal: ha az ember amerikai elnök szeretne lenni, nem árt, ha van egy (vagy több) csinos lánya. Ha ezek a lányoknak humoruk is van, ráadásul előszeretettel használják a közösségi médiát, akkor abból még akár valami jó is kisülhet.

0 Tovább

Ismerje meg a titokzatos multimilliomost!

Pár nappal azután, hogy a teljes amerikai média nekiment a republikánus Mitt Romney meglehetősen különös kampánypénzeinek, kiderült, ki volt az egyik titokzatos adományozó. Lerántjuk a leplet.

0 Tovább

Egymillió dollár titokzatos története

Finoman fogalmazva is kényes kérdéseket vet fel annak a cégnek a története, amely alig pár hónappal bejegyzését követően 1 millió dollárt adományozott a republikánus Mitt Romney választási kampányára, majd hirtelen köddé vált. Kampányfinanszírozás amerikai módra, avagy titokzatos adományok nyomában.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek