Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A világ legmagasabb tornya

Egy hónap múlva a nagyközönség előtt is megnyitja kapuit a tokiói Sky Tree, amely tavaly november óta a világ legmagasabb tornyának (egyben a második legmagasabb épületének) számít. Tériszonyosok is nézhetik (legfeljebb majd néha behunyják a szemüket...)!

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

A leghülyébb törvények

Vajon hol tilos lehúzni a WC-t este 10 után? És hajadonoknak vasárnap ejtőernyőzni? Arról már nem is beszélve, hogy van hely, ahol büntetik a túl hangos papucsot... Szombati elmebaj-körképünk következik.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

3 Tovább

Uralkodók meglepő listája

És nem II. Erzsébet az! Mármint az aktív uralkodók közül a leghosszabb ideje trónon lévő. Az, aki megelőzi a királynőt, uralkodása alatt elfogyasztott 16 alkotmányt és 27 miniszterelnököt. Következzen az 5 legkitartóbb uralkodó!

0 Tovább

A legkülönlegesebb parkolóházak

A parkolóház parkolóház, sok autó férjen el benne és kész - ez az átlagember (és bár semmilyen reprezentatív felmérésünk sincs, csak benyomásunk, ez alapján azt mondjuk, nem ritkán az építészek) véleménye. Mint minden sommás vélemény, így persze ez sem igaz, amire gyönyörű (néha meghökkentő) példákat hozunk az alábbiakban.

0 Tovább

A legrövidebb sztárházasságok

Nyilván mindenki a szívéhez kapott, amikor meghallotta a lesújtó hírt, hogy alig 72 nap felhőtlen boldogság után Kim Kardashian válik. Az amerikai celeb (aki úgy lett híres, hogy tulajdonképpen senki nem tudja, mit is tett érte, ami nem kis eredmény, lássuk be) házasságát két és fél hónapja megpróbálták úgy beállítani, mint Amerika válaszát Vilmos és Katalin esküvőjére - hát nem tartott sokáig...

0 Tovább

Ettől égnek áll a haja!

A héten egyszer már megnéztünk magunknak pár hátborzongató útszakaszt a világból (ide kattintva lehet elolvasni, mit mondjunk, érdemes!), most folytatjuk a kalandozásokat. Célországaink között olyanok szerepelnek, mint Tajvan, India vagy éppen Románia. Induljunk is!

0 Tovább

Szédítő halálutak

Újabb összeállítással jelentkezünk, ezúttal a legveszélyesebb utakat próbáltuk meg összegyűjteni. Van köztük hágó, a világ egyik legmagasabban futó közútja és a 11 ezer kilométer hosszú transzszibériai út is. Biztonsági öveket becsatolni, indulunk! (És ígérjük, ez lesz az utolsó közhely a posztban.)

0 Tovább

A legbotrányosabb címlapok

Ismét a botrányos címlapok korát éljük, a napokban a jobboldali Michele Bachmannról készített Newsweek-fotó kavart botrányt, pár hete pedig szintén az amerikai magazin játszott el azzal a gondolattal, hogy hogyan nézne ki ma Diana hercegnő, ha élne. Ezek kapcsán íme, 10 igazán botrányos címlap az elmúlt bő hat évtizedből!

6 Tovább

A legnagyobb botrányok és leleplezések

Az elmúlt hetekben a brit News of the World telefonlehallgatási botrányától volt hangos a világsajtó. Az egyik legpatinásabb brit bulvárlap bele is bukott az ügybe. Összegyűjtöttük minden idők legnagyobb újságírói leleplezéseit.

0 Tovább

Szédítő mélységek, káprázatos épületek

Nemrég nyílt meg a torontói CN Tower egyik legnagyobb látványossága. A vállalkozó szelleműek végigsétálhatnak a szédítő magasban lévő párkányon. Jöjjön egy tucat hasonló látványosság - tériszonyosok csak óvatosan kattintsanak!

4 Tovább
«
12

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek