Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mit csinált Batman és Darth Vader a II.világháborúban?

Akár az egész XX. századi történelmet átírhatják azok a most nyilvánosságra került fotók, melyeken a legnagyobb szuperhősök (Pókember, Batman, Superman) és persze néhányan a gonoszak közül (Joker, Darth Vader) láthatók II. világháborús helyszíneken.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

2 Tovább

Akiktől rettegnek a szupermarketek

A gazdasági válság újfajta embertípust honosított meg: a profi bevásárlókat, akik az utolsó fillérig kihasználva az árengedményeket hatalmas összegeket takarítanak meg. És őrületbe kergetik a szupermarketeket...

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

2 Tovább

Hogyan trükköznek a szupermarketek?

Egy brit fogyasztóvédő magazin szerint a nagy áruházláncok is tele vannak olyan termékekkel, melyek jól hangzó, ám nem létező (!!) helyekről származnak. Úgyhogy csak óvatosan!

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

11 Tovább

Mick Jagger lesz James Bond?

A 007-es ügynök szerepében a Rolling Stones énekese, John Travoltát Charlton Heston váltja, John Travoltát Charlton Hestonra cserélik - nem, nem őrültünk meg, csupán találtunk pár csodás moziplakátot, melyek a "mi lett volna, ha..." kérdést járják körül.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Ki lett az év legszebb nője?

Büszkék vagyunk rá, hogy egészen az utolsó pillanatig képesek voltunk ellenállni a különböző Év Ezmegaza választások ismertetésének, de most csúnyán elbuktunk. Persze nem is csoda, hiszen az Év Szépsége szavazás nem csak a hölgyek, hanem az élen kialakult testvérharc miatt is megérdemli figyelmünket.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

1 Tovább

Csúnya botrány: fény derült a politikus titkos életére

Minimum kínos helyzetbe keveredett az az amerikai politikus, akiről kiderült, hogy - miközben hivatalosan vadul ellenzi az azonos neműek együttélését - Új-Zélandon titokban spermadonorként működik közre leszbikus párok gyerekvállalásában.

2 Tovább

Durvuló vita az abortuszról

Mississippi konzervatív kormányzója elszánt ellensége a terhesség-megszakításnak. Így aztán nem kissé kínos, hogy kampányát két olyan gyógyszergyár is támogatta, amelyek abortusztablettákat gyártanak. A történetben ráadásul van még egy plusz csavar is.

0 Tovább

Meglepetésekkel is szolgál az eladó sztárlak

Katy Perry és Russel Brand Los Angeles-i háza alig 3,2 millió dollárért elvihető. A két sztár imidzsét ismerve a ház meglepően elegáns.

0 Tovább

A legtöbbet kereső médiamogulok

Nem róluk szólnak a bulvárlapok pletykarovatai, az átlagos moziba járó, tévénéző, újságolvasó jó eséllyel még sosem hallott róluk. Mégis: ők mozgatják a szálakat és közben irdatlan pénzeket zsebelnek be. Ismerjék meg a legtöbbet kereső nagymenőket, a film és a médiavilág legfontosabb embereit!

0 Tovább

A sztárok luxusa

Földi halandók számára felfoghatatlan luxuslakokat mutogatunk be mai posztunkban. Lesz köztük 123 szobás palota, magánsziget (Johnny Depp és Mel Gibson is ilyenen piheni ki a fáradalmakat), sziklára épült vár és egyéb nyalánkságok. Öveket becsatolni, nyugtatót bekészíteni - indulunk!

0 Tovább
«
12

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek