Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szomjan halt a kórházban a beteg

Sok kritika éri a magyar egészségügyet (nem egyszer jogosan, persze), de a helyzet más országokban sem sokkal jobb. Például Nagy-Britanniában, ahol egy beteg szabályszerűen szomjan halt a kórházban.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

3 Tovább

„Éreztem, valaki nem tér vissza élve”

Most először szólalt meg az a tapasztalt hegymászó, aki azt az egész világot bejáró képet készítette a Mount Everesten, melyen több száz turista próbál (egyikük a kerékpárját cipelve!!) egyszerre feljutni a világ legmagasabb pontjára. Ralf Dujmovits híres fotója komoly vitákat generált az emberi felelőtlenségről.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

2 Tovább

Életét adta a kisbabájáért

Stacie Crimm meghozta a legnagyobb áldozatot, amit anya meghozta gyermekéért: az életét adta érte. A 41 éves nő inkább a rákot és a halált választotta, csak megszülhesse kisbabáját.

26 Tovább

Agyonlőtte magát a kétéves kisfiú

A kétéves kisfiú az amerikai Marylandben játszott a fegyverrel, amikor az elsült. Hiába szállították mentőhelikopterrel kórházba, már nem tudták megmenteni az életét.

10 Tovább

"Hatalmas tehetség, kivételes hang és tragikus halál"

A zenészvilág Amy Winehouse-t gyászolja. Az énekesnő 27 évesen, saját, londoni otthonában hunyt el, feltételezhetően kábítószer-túladagolás következtében.


0 Tovább

Tragikus történet halálról és önzetlenségről

Történet egy 12 éves, tragikus körülmények között elhunyt kislányról, aki halálában öt ember életét mentette meg és a szülőkről, akik képesek voltak a legnehezebb döntést meghozni.

1 Tovább

Felfoghatatlan, de megelőzhető tragédiák

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy azért halnak meg kisgyerekek, mert szüleik a tűző napon az autóban felejtik őket. A helyzet annyira kezd súlyos lenni, hogy Amerikában már kampány is indult a megelőzésre.

6 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek