Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ez még Chuck Norrisnak is lehetetlen

Az amerikai színész körül az internetnek köszönhetően az utóbbi években a legyőzhetetlenség mítosza alakult ki. Most azonban olyasmire vállalkozott, amibe még neki is beletörhet a bicskája (noha természetesen mi is tudjuk, hogy ez lehetetlen...).

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

2 Tovább

Nem hétköznapi aranyköpések

Egyre rosszabb helyzetbe sodorja magát Mitt Romney. Az amerikai politikus, aki a republikánus elnökjelöltség egyik esélyese, közismert gazdagságáról, és arról is, hogy hiába próbálja, nem nagyon tudja a hétköznapi megnyilvánulásaiban sem eltitkolni. A legérdekesebb beszólásaiból válogattunk.

Csatlakozz hozzánk a Facebook- on és a Twitter-en!

0 Tovább

A leggazdagabb amerikai elnökök

Amerika hétfőn ünnepelte az Elnökök Napját, így aztán ennek apropóján (igaz, kissé megkésve), összeszedtük a Fehér Ház tíz leggazdagabb lakóját. Előzetesen csak annyit, hogy a lista alapján a 19. és a 20. század fordulóján kerültek a legvagyonosabb politikusok az elnöki székbe.

Csatlakozz hozzánk a Facebook- on és a Twitter-en!

1 Tovább

Kennedy eltitkolt szexügye

Másfél éven át tartott John F. Kennedy néhai amerikai elnök viszonya egy gyakornoklánnyal - állítja a ma már 69 éves érintett egy új könyvben, amiből egyéb pikáns részletek is kiderülnek.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

6 Tovább

Obama-botrány: íme, az eltitkolt képek!

Két évvel az esemény után nyilvánosságra kerültek azok a képek, melyeket a Fehér Ház minden erejével szeretett volna eltitkolni: a sztárokkal megtűzdelt 2009-es Halloween-parti.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

1 Tovább

Különadó a karácsonyfákra

Nem vicc. Olyannyira nem, hogy már be is jelentették, aztán órákkal később, a hatalmas felháborodás láttán bejelentették, hogy lesz, de nem az idei évtől.

0 Tovább

Így lesznek multimilliomosok a politikusok

Hiába ígérte, hogy visszavonul, George Bush volt amerikai elnök mintegy 15 millió dollárt keresett, mióta távozott a Fehér Házból. Az összeg jórészt különböző beszédekből jött össze, ha valaki George Busht szeretné hallani, az 100-150 ezer dollárba kerül.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek