Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az év hazugságai

Egy adott évet éppen úgy jellemeznek az elhangzott (és kiderült...) hazugságok, mint bármi más. Az alábbiakban 2011 meghatározói füllentéseit vagy kifejezetten durva hazugságait gyűjtöttük csokorba. (Igen, kifejezetten külföldről, nem lett volna fair mondjuk a Tokiói Elektromos Művekkel szemben, ha tetszőlegesen választott magyar politikussal szemben indítjuk. Végül is ott "csak" egy atomerőműről volt szó... Ha gondoljátok, a kommentekben összegyűjthetünk egy párat Magyarországról is.)

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

A karriergyilkos szexbotrány

Nehéz napok járnak Herman Cainre. Mióta az amerikai republikánus politikus megcélozta pártja elnökjelöltségét, azóta egyre-másra látnak napvilágot róla a szaftos pletykák, miközben ő is tesz azért, hogy aláássa saját esélyeit.

0 Tovább

Rémisztő politikusi tudatlanság

Az nem nagy újdonság, hogy az amerikai politikusok egy részének fogalma sincs a világpolitikáról. Az olyan szintű tájékozatlanság azonban, amilyet a republikánus elnökjelöltségért harcba szálló Herman Cain egy minapi interjúban elárult, még ebben a mezőnyben is elképesztő.

0 Tovább

Szexik, okosak és szemtelenek

Formabontó módon kezdjük a tanulsággal: ha az ember amerikai elnök szeretne lenni, nem árt, ha van egy (vagy több) csinos lánya. Ha ezek a lányoknak humoruk is van, ráadásul előszeretettel használják a közösségi médiát, akkor abból még akár valami jó is kisülhet.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek