Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tüntessük el a tévéket!

Európa-szerte egyre több a túlsúlyos gyerek, ezért szakemberek azt javasolják, a szülők tüntessék el a tévékészülékeket a gyerekszobákból, így is harcolva az elhízás ellen.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Brutálisan kivégezték a Mikulást

A kegyetlen tettet egy chicagói műsorvezetőnő hajtotta végre, aki élő adásban rohant ki a Mikulást övező vásárlási őrület ellen, többször megismételve: "Nincs Mikulás!". Azóta bocsánatot kért.

0 Tovább

Élő adásban sztrájkolt a műsorvezető

Elege lett az egyik legnagyobb amerikai celebből, ezért nem volt hajlandó kimondani a nevét. Botrány vagy jó ízlés?

0 Tovább

Mi lesz veled, tévé?

Globális jelenség, hogy egyre nehezebben képes megtartani a fiatal közönséget a televíziózás, amely folyamatosan tért veszít az internettel szemben. Példánk Oroszország, a tapasztalatok viszont alighanem általánosak.

0 Tovább

Leánykérés élő adásban

Komoly összeesküvés előzte meg a leánykérést, amiben benne volt a dél-dakotai KDLT tévé szinte teljes hírstábja. Videó. Meghatottság.

0 Tovább

Manipuláló valóságshow-k: borított a bennfentes

Egyre kevesebben hiszik azt, hogy a tévék nem nyúlnak bele a valóságshow-k menetébe. Ugyanakkor sokszor elég az egészen finom manipuláció, derül ki az egyik legnevesebb amerikai producer vallomásából.

1 Tovább

Itt az információs világháború

Évek óta kongatják a vészharangot a szakemberek az egyre laposabb, nézhetetlenebb nyugati hírtelevíziók fölött. Most komoly támogatóra leltek, hiszen nem más, mint az amerikai külügyiminiszter kritizálta a csatornákat, az Al Jazeera-t hozva fel pozitív ellenpéldaként.

2 Tovább

Egymásnak estek a sztárműsorvezetők

Önmagában is kényes pillanat, amikor az előd vendégként tér vissza saját egykori műsorába. Hát még ha neki is esik utódjának. A kérdés már csak annyit: valódi szópárbajt, vagy kamu nézettségnövelő összekapást látunk?

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek