Mi mással hűsíthetnénk magunkat egy ilyen elképesztő kánikulában, mint egy jó adag fagyival? Na de ekkorával?

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

A brit sztárszakács, Heston Blumenthal úgy döntött, ideje a nyarat valamilyen produkcióval emlékezetessé tenni, és mi más lehetne erre méltóbb, mint egy termetes fagylalt? (Annak ellenére is, hogy Nagy-Britanniában jelenleg inkább az esőzésről szólnak a hírek.)

A háromcsillagos Michelin-étteremmel büszkélkedő séf egy több mint 4 méter magas, egy tonnás (!) fagyival állt elő, amit több mint egy hónapig kellett fagyasztani.

A kísérlet nem volt teljes siker, mert a produkció megkoronázása az eperkrém lett volna a fagyi tetején, de a katapulttal kilőtt anyag nem tapadt meg. A látvány azért így is imponáló...

A korábbi rekord 2,5 méter volt, így azt alaposan sikerült túlszárnyalni. Ja, és a fagyit (illetve egy részét) természetesen a végén az összegyűlt bámészkodók között szétosztották.

A korábbi posztok közül ajánljuk:

Tom Cruise és a misztikus 33

Ég és föld közt lógva

Legendás sztárok legendás autói

Chuck Norris nekiment Obamának

Tanuljon nyelvet erotikával!

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!