Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fiatalok, híresek és gazdagok

Közös jellemzőjük, hogy még nincsenek 30 évesek, ellenben világhírűek és nagyon gazdagok. Vajon ki keresett tavaly többet: Rafael Nadal vagy Roger Federer? Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi? Katy Perry vagy Beyoncé? Rögtön elmondjuk.

0 Tovább

Lessen be a világ legdrágább ingatlanába!

Hiába, a válság nem kíméli az ingatlanpiac egyetlen szegletét sem: még soha ilyen olcsón nem lehetett megkapni a világ egykori legdrágább eladó ingatlanát, a Londontól 25 km-re lévő Updown Courtot.

0 Tovább

Milliárdos perpatvar luxusmegoldással

Ön a világ egyik leggazdagabb embere, és a világ egyik legdrágább helyén lakik. Iszonyatos pénzekért vett házából csodálatos panoráma nyílik az óceánra. Ám az alsó szomszéd fái csak nőnek, nőnek és egyszer csak azt veszi észre, hogy oda a csodálatos panoráma. Hiába kérleli őket, nem akarják megnyesni a fákat. Mit tesz?
1 Tovább

Nézze meg Charlie Sheen házait!

Piacra dobta korábbi házát Charlie Sheen. Az utóbbi hónapokban főleg botrányai miatt a lapokba kerülő színész 14 év után válik meg otthonától, de sebaj, mert van másik… Megmutatjuk mind a kettőt!

1 Tovább

Meglepetésekkel is szolgál az eladó sztárlak

Katy Perry és Russel Brand Los Angeles-i háza alig 3,2 millió dollárért elvihető. A két sztár imidzsét ismerve a ház meglepően elegáns.

0 Tovább

A leggazdagabb topmodellek

A Forbes Top10-es listájára 2 millió dollár alatt fel sem lehetett kerülni, de az első három magasan kiemelkedik a mezőnyből. Az is kiderült, hogy a csúcs nem a csitriké.

0 Tovább

A Facebook-főnök új otthona

Mark Zuckerberg az ő szintjén igazán szerénynek mondható 7 millió dollárt csengetett ki a Palo Alto-i házért. Más kérdés, hogy ettől még repedezik a Facebook-alapító által olya előszeretettel ápolt szomszéd srác imidzs.

0 Tovább

Lessen be a legendás luxushotelbe!

Alighanem a világ egyik legszebb szállodája a 76 év után nemrég újra megnyitott londoni St Pancras Renaissance Hotel. Az épületet eredeti pompájában állították vissza, aligha túlzás azt állítani: pompás munkát végeztek. Íme, a luxushotelek újabb gyöngyszeme!

0 Tovább

A történelem tíz leggazdagabb embere

Vajon sikerült-e ma élő milliárdosnak bekerülni minden idők leggazdagabb emberei közé? Ki került fel a dobogóra? A kínzó kérdéseket a poszt végére mind megválaszoljuk, egy dolgot azonban bizton ígérhetünk: lesz egy-két meglepő pillanat!

0 Tovább

Minden idők leggazdagabb emberei

Nyilván sokakat érdeklő kérdés (legalábbis ebben reménykedünk…), hogy a ma csúcsmilliárdosai beférnének-e egy összesített toplistába. Egyáltalán: Bill Gates vagy Carlos Slim vagyona mennyire jelentős történelmi léptékkel mérve?

A feladat (összeállítani minden idők legvagyonosabb embereinek toplistáját) finoman szólva sem egyszerű, az igazat megvallva a magunk erősen korlátozott matematikai tudásával ilyesmire nem is vállalkoztunk volna.

Segítségül hívtuk viszont a Business Insider oldalt, akik további okos emberekre támaszkodtak, így végül rendkívül bonyolult, az inflációt is figyelembe vevő számításokat követően elkészült a végső lista. Az egyik kitétel az volt, hogy uralkodók nem szerepelnek rajta. A másik, hogy mindig az adott személye azon pillanatát vettük figyelembe, amikor a legjobban ment neki, azaz, amikor a csúcson volt. Az első részben a Top 10-ig jutunk el.

1 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek