Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lessen be Jennifer Aniston lakásába!

Az amerikai színésznő New Yorkba költözik, ahol exkluzív környéken vásárol két lakást, majd összenyitja őket. A kilátás pazar, a belsőn azért van még munka…

0 Tovább

A net Loch Ness-i szörnye

A napokban jelent meg a Microsoft társalapítójának önéletrajza, melyben Paul Allen alaposan leszedi a keresztvizet egykori társáról, Bill Gatesről. A dolog legérdekesebb része mégsem ez, hanem az, ahogyan bepillanthatunk a milliárdos üzletember életébe.

0 Tovább

Megoldódott a csodalakás rejtélye

A napokban foglalkoztunk minden idők legdrágább angliai lakásával, amelyért a vevő 135,4 millió fontot fizetett, majd még rákölt(ött) 60 milliót. Most kiderült, ki a vevő, és kik a szomszédai.

0 Tovább

Csodalakás 60 milliárdért

Minden idők legdrágább angliai lakása 135,4 millió fontba került. Egy ukrán "üzletember" vette meg, készpénzért… Ja, és még ráköltött 60 millió fontot. Így az ingatlan végül 60 milliárd forintba került.

0 Tovább

Béreljen országot Ön is!

Így április vége felé már egyre többen tervezgetik a nyári vakációt. Íme, egy visszautasíthatatlan ajánlat: béreljen ki egy egész országot! Az ajánlat komoly, viszont nem olcsó…

1 Tovább

A világ legdrágább órái

A mai posztban ismét Gazdagisztánba látogatunk. Ezúttal a legdrágább órákat próbáljuk meg bemutatni. Belépés csak erős idegzetűeknek, mert olyan órákat és árakat látnak majd, amelyek megtekintése erős élettani hatásokkal járhat. Mi szóltunk!

0 Tovább

Milliárdosok extravagáns partijai

A Kívül tágasabb (lehet, hogy azért, mert köze sincs a gyakorló milliárdosokhoz, és ez frusztrációt okoz, vagy csak mert egyszerűen szeretünk leskelődni) mostanában többször is foglalkozott a dúsgazdagok világával.

Mivel úgy vettük észre, hogy ez a Mélyentiszteltet is igencsak érdekli, ezért folytatjuk jó szokásunkat és ezúttal is górcső alá vesszük a milliárdosok életét, ezúttal azonban olyanokat próbáltunk meg kiválogatni (a Vanity Fair összeállítását alapul véve), akik szívesen szórják a pénzt nagyszabású bulikra.

0 Tovább

Egy különc milliárdos

Újabb játékszert vett magának a Microsoft társalapítója. A milliárdos Paul Allen ezúttal egy orosz vadászrepülőgéppel bővítette légiflottáját. Az üzletember egyebek mellett drága játékszereiről híres.

0 Tovább
123
»

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek