Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az év hazugságai

Egy adott évet éppen úgy jellemeznek az elhangzott (és kiderült...) hazugságok, mint bármi más. Az alábbiakban 2011 meghatározói füllentéseit vagy kifejezetten durva hazugságait gyűjtöttük csokorba. (Igen, kifejezetten külföldről, nem lett volna fair mondjuk a Tokiói Elektromos Művekkel szemben, ha tetszőlegesen választott magyar politikussal szemben indítjuk. Végül is ott "csak" egy atomerőműről volt szó... Ha gondoljátok, a kommentekben összegyűjthetünk egy párat Magyarországról is.)

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Milliárdosok extravagáns partijai

A Kívül tágasabb (lehet, hogy azért, mert köze sincs a gyakorló milliárdosokhoz, és ez frusztrációt okoz, vagy csak mert egyszerűen szeretünk leskelődni) mostanában többször is foglalkozott a dúsgazdagok világával.

Mivel úgy vettük észre, hogy ez a Mélyentiszteltet is igencsak érdekli, ezért folytatjuk jó szokásunkat és ezúttal is górcső alá vesszük a milliárdosok életét, ezúttal azonban olyanokat próbáltunk meg kiválogatni (a Vanity Fair összeállítását alapul véve), akik szívesen szórják a pénzt nagyszabású bulikra.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek