Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mi lesz veled, tévé?

Globális jelenség, hogy egyre nehezebben képes megtartani a fiatal közönséget a televíziózás, amely folyamatosan tért veszít az internettel szemben. Példánk Oroszország, a tapasztalatok viszont alighanem általánosak.

0 Tovább

Milyen könnyű ellopni a titkaink?

Nem árulunk zsákbamacskát: nagyon. Jóformán védtelenek vagyunk a profi hackerek ellen, akik percek alatt mindent megtudhatnak rólunk.

A hackerek jó része persze alapvetően a pénzre hajt (így aztán ha a bankunk esetleg érdeklődik, hogy valóban elköltöttünk-e egy kisebb vagyont a világ másik felén, vagy a bankkártya-kivonatunkon olyan tételek szerepelnek, amiket sosem vásároltunk, sok kérdés nem marad...), de legalább ilyen erős motiváció lehet a gyanútlan áldozat manipulálása.

3 Tovább

Hatalmas botrány lett a szexi fotókból

Egy forró éjszaka utóhatásai avagy tanulságos történet arról, mi történik, ha túlságosan eleresztjük magunkat. Megszégyenülés, elbocsátások, összeveszés - egy elgondolkodtató történet következményei.

0 Tovább

Mi szítja a forradalmakat?

Az arab világon végigsöprő forradalmi láz okait sokfelé keresgélik, de a három fő tényező alighanem Kína, az internet és a huszonévesek elképesztő tömege.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek