Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megoldódott minden idők egyik legnagyobb rejtélye?

Akárhonnan is nézzük, Jimmy Hoffa eltűnése a XX. század egyik nagy rejtélyének számít. Valami olyasmi történet ez, melynek sokféle megoldása született már - egy biztos: az amerikai szakszervezeti mozgalom (illetve ne szépítsük: a maffia) egyik meghatározó személyisége volt, aki egyszer csak nyomtalanul eltűnt.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Rejtélyes gyilkosságok a csúcson

Világhírű zenész, politikus, színész egyaránt szerepel rövid listánkon, melyen (gondolva az összeesküvés-elméletek híveire is) összegyűjtöttünk egy pár olyan esetet, amelyet a mai napig nem sikerült megoldania a rendőrségnek - vagy megnyugtatóan elhitetni, hogy megoldotta…

Mindenekelőtt leszögeznénk, hogy az esetek egymásutánisága semmiképp nem jelent fontossági sorrendet - ez csak azért fontos, mert szeretnénk megelőzni az "ő miért ott és miért nem amott szerepel" kezdetű kommenteket. (Azt ellenben már most jeleznénk, hogy szívesen veszünk további ötleteket! Meg lennénk lepve, ha nem lenne mindenkinek egy kedvenc megoldatlan celebgyilkossága…)

4 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek