Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Világsztárok anno

Egészen döbbenetes, de voltak idők, amikor még nem volt divatguru a hírességek szinte minden lépése mellett, hanem a sztárok néha saját ízlésük (ha volt...), és elképzelésük szerint öltözködtek. Múltidéző következik, sok képpel.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

2 Tovább

Elfeledett hollywoodi szupersztárok

A maguk idejében úgy tűnt, akár korszakos sztárok is lehetnek. Aztán amilyen magasra jutottak, olyan gyorsan jött a szakadék is: egyik nap még megállás nélkül csörgött a telefonjuk és jobbnál jobb ajánlatokkal ostromolták őket, magazinok millióit adták el velük a címlapon, majd némi túlzással egyik napról a másikra minden összeomlott körülöttük.

3 Tovább

Bárki lehet szupersztár

"Hollywood' - legyintünk, amikor olyan történetet hallunk, melyben egy éppen nyaralásból hazatérő fiatal lányhoz, vagy éppen egy meglett férfiemberhez odalép valaki és felajánlja neki, hogy legyen modell. Az illető rábólint, és nem sokkal később már divatmagazinok lapjairól néz le az olvasókra, vagy éppen a kifutón parádézik. Hollywood? Nem egészen. Íme, néhány igaz történet!

0 Tovább

A sztárok luxusa

Földi halandók számára felfoghatatlan luxuslakokat mutogatunk be mai posztunkban. Lesz köztük 123 szobás palota, magánsziget (Johnny Depp és Mel Gibson is ilyenen piheni ki a fáradalmakat), sziklára épült vár és egyéb nyalánkságok. Öveket becsatolni, nyugtatót bekészíteni - indulunk!

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek