Egészen döbbenetes, de voltak idők, amikor még nem volt divatguru a hírességek szinte minden lépése mellett, hanem a sztárok néha saját ízlésük (ha volt...), és elképzelésük szerint öltözködtek. Múltidéző következik, sok képpel.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Ha jobban belegondolunk ( és képesek vagyunk elvonatkoztatni George Clloney 1989-es, fent látható fotójától), hirtelen eltűntek azok az idők, amikor a sztárok még maguk öltöztek (legalábbis előfordult...), és nem voltak mindenhol ott a stylistok a celebek körül (az utolsó szavak egyben meglehetős hűséggel leírják, hol is tartunk ma).

A stylistok (avagy divatguruk) rendkívül gyors elterjedése persze azt is eredményezte, hogy némiképp háttérbe szorult az egyéniség az öltözködésben, kevesebb a vagány próbálkozás (amiben persze ott a veszély is, hogy nem jön be).

No, de nem szaporítjuk tovább a szót, jöjjenek a képek, elsőként Nicole Kidmanről. A dátum 1983, és a ruha mellett az is megfigyelhető, hogy az ausztrál színésznő itt még tud természetes mosollyal állni a kamera elé (a mainak ez már nehezebben megy).

Courteney Cox (1990) 

Emilio Estevez ls Demi Moore (1985)

Jennifer Lopez (2002)

Matt Dillon, Debbie Harry és Richard Gere (1987) 

Nicholas Cage (1984) 

Rupert Everett (1985)

Sarah Jessica Parker és Kevin Bacon (1987)

A korábbi posztok közül ajánljuk:

Régi játszóterek világa

Szexbotrány az elnöki palota tetején

A világ legmagasabb tornya

Így hamisítanak ők

Mesés képek Afrikáról