Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Focipálya, reggeli és fáklya a fejen

Ma ér véget Angliában a Royal Ascot fedőnéven megrendezett és lóversenynek álcázott egyik legfontosabb társadalmi esemény, melynek kiemelkedő résztvevői a kalapok. Mi most a legfurcsább, legrémesebb kreációkból válogattunk.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Világsztárok anno

Egészen döbbenetes, de voltak idők, amikor még nem volt divatguru a hírességek szinte minden lépése mellett, hanem a sztárok néha saját ízlésük (ha volt...), és elképzelésük szerint öltözködtek. Múltidéző következik, sok képpel.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

2 Tovább

Itt a bikiniforradalom!

Mégpedig egyenesen Brazíliából, ahol kiderült, nem minden nő szupermodell. Így aztán a gyártók is rájöttek arra, amit már mindenki sokkal korábban észlelt: jó lenne lépni, mert a helyzet már kezdett súlyossá válni. Szó szerint...

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Pikáns részletek egy legenda életéből

Idén 40 éve hunyt el, de még mindig megmozgatja az emberek fantáziáját Coco Chanel, minden idők egyik legnevesebb divattervezője, akiről egy új, a napokban megjelenő könyv árul el eddig nem ismert részleteket.


0 Tovább

Biztos út a sikerhez

Régi mondás, hogy a ruha teszi az embert, és egy friss kutatás szerint ebben lehet is valami. Egészen pontosan: nem a ruha, hanem annak márkája, ami embertársaink részéről több segítőkészséget, jobb munkalehetőségeket, azaz végül is több pénzt jelent. Ez van…

0 Tovább

A túl szexi szupermodell esete

Lehet-e túl szexi, túl kihívó egy áruházlánc hétköznapi viseleteit bemutató szupermodell? A világnak ezen a felén mi már aligha lepődünk meg bármin is, ám más tájékokon azért érdemesebb óvatosnak lenni. Így járt Gisele Bündchen is.

2 Tovább

Bárki lehet szupersztár

"Hollywood' - legyintünk, amikor olyan történetet hallunk, melyben egy éppen nyaralásból hazatérő fiatal lányhoz, vagy éppen egy meglett férfiemberhez odalép valaki és felajánlja neki, hogy legyen modell. Az illető rábólint, és nem sokkal később már divatmagazinok lapjairól néz le az olvasókra, vagy éppen a kifutón parádézik. Hollywood? Nem egészen. Íme, néhány igaz történet!

0 Tovább

A szex, az alkohol és a jazz korszaka

Divatossá válik megint az 1920-as évek öltözködése, a korszak, melyben a nők először kezdtek a mai értelemben modern módon öltözködni. A ruhák még minőségiek voltak.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek