Ma ér véget Angliában a Royal Ascot fedőnéven megrendezett és lóversenynek álcázott egyik legfontosabb társadalmi esemény, melynek kiemelkedő résztvevői a kalapok. Mi most a legfurcsább, legrémesebb kreációkból válogattunk.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Az Ascot-i Derby a lóversenyek királynője, mely a nagyközönség számára azért elsősorban társadalmi eseményként nevezetes. A brit társadalmi elit krémje (és persze százezrek a nem-krémből is) minden júniusban elzarándokol erre az ötnapos rendezvényre, melyen persze a lovak a főszereplők – legalábbis elvileg.

Ugyanilyen fontos ugyanis az, ki mit vesz fel, hogyan jelenik meg, és a kavalkádot (valamint az általunk válogatott képeket) elnézve egyesek mindent megtesznek, hogy felhívják magukra a figyelmet.

Az úri közönség limuzinon és sportkocsin érkezik, szigorúan zsakettben-cilinderben, illetve estélyi ruhában és kalapban (a kevésbé úri közönség vonaton, de ugyanúgy elegánsan). Nélkülözhetetlen kellék az eper, a pezsgő és a Pimm's fantázianevet viselő koktél (limonádé, menta, citrom, narancs és persze alkohol).

De elég a szövegből, jöjjenek a hajmeresztő kalapok (hogy legyen képzavar is...)!

A korábbi posztok közül ajánljuk:

Súlyosabb vagy, mint egy tadzsik?

David Beckham, a tökéletes úriember

Szex helyett inkább munka?

Stephen King végleg befejezte

Tönkreteszik a blogoló kislányt?