Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A provokatív milliomos sztárműsorvezető

A közelmúltban két posztban (itt és itt) is megemlékeztünk Jeremy Clarkson angol műsorvezetőről, aki a BBC-ben gyártott (és világszerte sugárzott) Top Gear című műsor arca, házigazdája és életben tartója. Akkor megígértem, hogy a provokatív idézeteken túl megpróbáljuk bemutatni azt a személyiséget, akinél megosztóbb műsorvezető nem sok van a nyugati féltekén.

0 Tovább

Veszélyben volt Károly herceg testi épsége

A volt brit kormányfő bizalmas állítja: Vilmos hercegnek azért kellett édesanyja koporsója mögött lépdelnie, mert az udvar attól tartott, egyébként veszélybe kerülhet Károly walesi herceg testi épsége Diana temetésén.

Több pikáns részlet is napvilágra került a brit belpolitika legtitkosabb bugyraiból abban a könyvben, melyet Tony Blair egykori kommunikációs tanácsadója, Alastair Campbell írt. Bár már film is készült a Diana hercegnő halálát követő napok, hetek történéseiről (Helen Mirren emlékezetes alakításával), mégis, közel másfél évtizeddel a történtek után is derülnek még ki meglepő részletek.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek