Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A „szocializmus legszebb arca” karrierről és a Playboyról

Aligha túlzunk, ha azt állítjuk, a 80-as évek egyik legnagyobb bálványa volt Katarina Witt. Az NDK-s műkorcsolyázónő nem csak a szocialista tábor férfiainak (és kamaszodó fiúinak) álmaiban szerepelt, de világszerte rendkívül népszerű volt. A még mindig csak 46 éves (és még mindig gyönyörű) Witt manapság produkciós irodát működtet és televíziós műsorokban (például a brit Dancing on Ice-ban) zsűrizik. Utóbbi apropóból készített vele interjút a The Daily Telegraph, ebből közlünk részleteket.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

3 Tovább

Nézegessen uralkodói jachtokat!

Miközben Nagy-Britannia azon vitázik, kapjon-e egy új jachtot II. Erzsébet megkoronázásának gyémántjubileumára (a javaslatot az oktatási államtitkár tette, a válasz alighanem elutasító lesz), gondoltuk, körbenézünk kicsit az uralkodói jachtok között. Szemkápráztató utazásra invitáljuk Önöket!

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

1 Tovább

Egy igazán szexi politikusnő

Sex sells, azaz szexszel némi túlzással mindent el lehet adni - a jelek szerint még a politikát is. Legalábbis ezzel próbálkozik egy lengyel politikusnő. Videó, szerintünk csak felnőtteknek!

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek