Sex sells, azaz szexszel némi túlzással mindent el lehet adni – a jelek szerint még a politikát is. Legalábbis ezzel próbálkozik egy lengyel politikusnő. Videó, szerintünk csak felnőtteknek! 

A hétvégén parlamenti választásokat tartanak Lengyelországban, melyen természetesen teljes fegyverzetben indul a jelenleg második legnagyobb ellenzéki párt, a Baloldali Demokratikus Szövetség is.

A teljes fegyverzet nem poétikus túlzás, amennyiben a párt egyik képviselőjelöltje, a 23 éves Katarzyna Lenart a bevezetőben említett szlogent szem előtt tartva úgy vélte: igazán az vezethet sikerre, ha a legegyszerűbb ősi (férfi)ösztönökre apellál.

Az utóbbi szűk két évtizedben aligha tartottak olyan voksolást, melyen a szexi filmjelenetek kategóriában ne lett volna minimum dobogós az 1992-es Elemi ösztön leghíresebb jelenete, a főszereplőt játszó Sharon Stone rendőrségi kihallgatása.

Így aztán aligha véletlen, hogy Katarzyna Lenart biztosra ment és ezt a jelenetet választotta kampányfilmje alapjául. „Arra gondoltam, itt az idő egy kicsit felkavarni az állóvizet. A kampányom a fiatalokat célozza meg, márpedig őket csak az ellentmondásos dolgok érdeklik, sajnos” - nyilatkozta a politikusnő a Gazeta Wyborczának.

Az ötlet nem minden előzmény nélküli, hiszen körülbelül egy évvel ezelőtt a popénekesnőből politikussá lett Katarzyna Szczolek próbálkozott bikiniben pózolva sikert elérni a varsói önkormányzati választáson.

A legutolsó közvélemény-kutatások szerint egyébként a Baloldali Demokratikus Szövetség várhatóan a harmadik legnagyobb erő lesz a lengyel parlamentben.

Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on, ahol itteninél bővebb tartalommal, linkekkel, érdekes sztorikkal jelentkezünk: ami ide nem fér, ott megtalálható! Ja, és fent vagyunk a Twitter-en is sztárhírekkel, érdekességekkel.