Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nagy politikai botrányok

A magyar államfő körüli botránysorozat kapcsán összeszedtünk párat az utóbbi évtizedek nagy nemzetközi politikai botrányaiból. A legkézenfekvőbb eseteket (például a Watergate-ügy) kihagytuk, inkább talán kevéssé közismert, de tanulságos és / vagy vicces ügyeket mutatunk be.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

3 Tovább

Egy igazán szexi politikusnő

Sex sells, azaz szexszel némi túlzással mindent el lehet adni - a jelek szerint még a politikát is. Legalábbis ezzel próbálkozik egy lengyel politikusnő. Videó, szerintünk csak felnőtteknek!

0 Tovább

Pikáns fotók a politikusról - egy karrier vége?

Gyakorlatilag egyetlen beszéddel a brit Munkáspárt legújabb üdvöskéjévé emelkedett Lynnie Hinnigan, ám politikai karrierje legalább ilyen gyorsan veszélybe is került, amikor pikáns fotók jelentek meg róla.

0 Tovább

Röhögjünk együtt a politikusokon!

A politikus is csak ember, aki néha (vagy gyakran) össze-vissza beszél. A legviccesebb bakikból, legmulatságosabb helyzetekből válogattunk. Rekeszizmokat felkészíteni!

0 Tovább

A legnagyobb politikusi szexbotrányok

A hétvégén egy szobalány tanúvallomása nyomán a New York-i ügyészség vádat emelt Dominique Strauss-Kahn ellen. A Nemzetközi Valutaalap francia elnöke állítólag meztelenül kergette lakosztályában, majd a fürdőszobában orális szexre kényszerítette az egyik manhattani szálloda szobalányát. A vezér tagad. Az ügy kapcsán megpróbáltuk összeszedni minden idők tíz legnagyobb politikusi szexbotrányát. Vigyázat, a sorrend önkényes!

1 Tovább

Szex, korrupció, politika

Igaz történet a velejéig korrupt politikusról, aki fennhangon ellenzi a melegek házasságát, miközben maga egy férfival él együtt. A teljesség kedvéért pedig egy kis maffiaszál is befigyel.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek