Gyakorlatilag egyetlen beszéddel a brit Munkáspárt legújabb üdvöskéjévé emelkedett Lynnie Hinnigan, ám politikai karrierje legalább ilyen gyorsan veszélybe is került, amikor pikáns fotók jelentek meg róla.

 

Szenvedélyes beszédet mondott a Munkáspárt múlt heti kongresszusán a liberáldemokratákat elhagyó Lynnie Hinnigan. A 40 éves, kétgyermekes, nemrég újraházasodott liverpooli önkormányzati képviselő kirobbanó sikert aratott, amikor a jelenleg a konzervatívokkal kormányon lévő liberáldemokraták politikáját ostorozta.

Nick Clegg (a libdemek vezére, a koalíciós kormány miniszterelnök-helyettese – Kívül tágasabb) hazudott, hazudott nekem és a liverpooliaknak. Nem vagyok karrierpolitikus, nem indulok a májusi választáson. Nem azért álltam át ide, mert biztonságban akarom tudni a pozícióm” - jelentette ki Lynnie Hinnigan (a képen a kongresszuson látható).

Azt akartam tenni, ami jó a gyerekeimnek, a mostohagyerekeimnek és a városomnak” - tette hozzá a kongresszusi küldöttek ovációja közepette. A politikus azért nem egyszerű képviselő, hiszen a lakhatási és közbiztonsági bizottság ellenzéki szóvivője volt, átállásával a Munkáspártnak már 63 helye van a 90 tagú liverpooli önkormányzati testületben.

A beszéd akkor sikert aratott, hogy a politikus pillanatok alatt Ed Miliband pártvezető kedvencei közé került, mást ne mondjunk, puszival köszöntötte a színpadon (ami a nem kifejezetten érzelgős angoloknál jelentős érzelemkitörésnek számít).

Aztán nem sokkal később a The Sun bulvárlap (ki más...) a Facebookról előkotort pár pikáns képet Lynnie Hinniganről, és az újonnan jött népszerűség rögtön veszélybe is került.

A spanyolországi Benidormban készült képek a kétgyermekes családanyát francia szobalánynak öltözve mutatják, harisnyakötőben – mit mondjunk, a ruha nem takar túl sokat.

Kíváncsian várjuk, mit reagál a Munkáspárt vezetése, Lynnie Hinnigan maradhat-e a párt sztárja, vagy ezzel véget is ért a karrierje?

Véleményeket várunk itt, a kommentekben, vagy a Facebook-on, ahol itteninél bővebb tartalommal, linkekkel, érdekes sztorikkal jelentkezünk: ami ide nem fér, ott megtalálható! Ja, és fent vagyunk a Twitter-en is sztárhírekkel, érdekességekkel. Jó szórakozást!