Egy felmérés szerint a megkérdezett férfiak közel fele inkább a biztos munkahelyet választaná a rendszeres szexuális élet helyett. Nesze neked gazdasági válság!

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Nézőpont kérdése persze, de mi hajlunk arra, hogy a finoman szólva sem egyszerű gazdasági helyzet okolható elsősorban azért, hogy egy nemrégiben lefolytatott közvélemény-kutatás szerint a brit férfiak 43 százaléka inkább a biztos munkát választaná a szexuális élet helyett, ha döntési helyzetbe kényszerülne. (Szerencsére azért ez erősen valószínűtlen...)

A felmérésben (melyet egy online kaszinó rendelt meg, ki tudja, miért...) 700, 21 és 50 év közötti férfit kérdeztek meg, egyikük a következőképp fogalmazott: „Micsoda dilemma! Ha mindenképpen döntenem kellene, akkor inkább szex nélkül élnék. Nem létezik, hogy munkahely nélkül ki tudja fizetni a jelzálogot és a számlákat, ami az egész családot válságba sodorná. Szerencsére nem kell meghoznom ezt a döntést!”.

Kizárólag teljes munkaidőben alkalmazott, Nagy-Britanniában élő férfiakat kérdeztek, ugyanakkor a családi állapot nem volt szempont. Talán természetes is, hogy az egyedülálló férfiak más preferenciával rendelkeztek.

Ha arról van szó, hogy inkább a munka vagy a szex, nem is lehet kérdés. Különösebb nehézség nélkül tudnék másik munkát találni, de nem tudom elképzelni az életem szex nélkül” - mondta például egy egyedülálló férfi.

A nehéz gazdasági helyzet az ok?

A felmérést megrendelő oldal szóvivője szerint az adatok érdekes betekintést nyújtanak abba, miként változnak a férfiak prioritásai a családi állapot változásával párhuzamosan.

Mindannyian tudjuk, milyen nehéz manapság a gazdasági helyzet, így aztán nem is olyan meglepő a 43 százalék választása. Sokak számára a munkahely elvesztése egyúttal azt is jelentené, hogy elveszítik a tetőt a gyermekeik feje fölül, így aztán sok szülő bármit megtenne azért, hogy ez ne történjen meg – még ha ez a szexuális élet feladását is jelentené” - fogalmazott.

A korábbi posztok közül ajánljuk:

Stephen King végleg befejezte 

Tönkreteszik a blogoló kislányt?

A legfurcsább bárok a világon

Megható lánykérések

A Kennedy-kampány ritka képei