Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szex helyett inkább munka?

Egy felmérés szerint a megkérdezett férfiak közel fele inkább a biztos munkahelyet választaná a rendszeres szexuális élet helyett. Nesze neked gazdasági válság!

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

42 perc szex

Vajon mi indít be jobban: egy romantikus vacsora vagy egy szexi film? Mennyi ideig tart egy együttlét? És hányszor egy héten? Ezekre a kérdésekre kereste a választ egy amerikai felmérés.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Mítoszok szexről és válságról

Rengeteg mítosz kering a középkorúvá válók életminőségéről, benne arról, hogy eltűnik a vágy, a férfiak fiatalabbra cseréli öregecskedő feleségüket, romlik az egészség, és még folytathatnánk. Megnézzük, mennyi igaz belőle.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Amikor nem kell a szex

A keveset alvó férfiak tesztoszteronszintje jelentősen alacsonyabb, így aztán nehezebben teljesítenek az ágyban. Ha ez nem lenne elég, még szívproblémáik is lehetnek, ráadásul a stroke és a diabétesz is veszélyeztetheti őket.

0 Tovább

Könnyebb megvezetni a fogyózókat

Akik diétáznak, hajlamosabbak előítéleteik alapján dönteni egy-egy élelmiszer megvásárlásáról, mint a súlyukra kevésbé figyelők. A termék neve szinte mindent eldönt.

0 Tovább

A gyereknevelés hízlal

A kisgyermeket nevelő szülők kövérebbek és több kalóriát, cukros üdítőt és zsíros ételt fogyasztanak, mint gyermektelen kortársaik. Ráadásul kevesebb idejük marad a sportolásra is.

0 Tovább

Drámai adatok az elhízásról

Egyre többen döntenek úgy, hogy a macerás és kevésbé látványos eredményt hozó életmód változtatás helyett műtéttel próbálnak megszabadulni a feles kilóktól Nagy-Britanniában.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek