Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az ismeretlen George Clooney

Ő az egyik legnagyobb sztár, nők millióinak bálványa, ám saját bevallása szerint ő is csak egy átlagos pasi. George Clooney beszél a gyerekkoráról, szexről, hírnévről és arról, miben tévednek a legnagyobbat az őt megítélők.

1 Tovább

A legbotrányosabb címlapok

Ismét a botrányos címlapok korát éljük, a napokban a jobboldali Michele Bachmannról készített Newsweek-fotó kavart botrányt, pár hete pedig szintén az amerikai magazin játszott el azzal a gondolattal, hogy hogyan nézne ki ma Diana hercegnő, ha élne. Ezek kapcsán íme, 10 igazán botrányos címlap az elmúlt bő hat évtizedből!

6 Tovább

A tinisztár szexről, pénzről, háborúról

Ízlelgessük a dolgot: Justin Bieber a Rolling Stone címlapján… Nem megy? Nekünk sem. A tény ettől még tény marad: a 16 éves kanadai tinibálvány olyan kitüntetést kapott, amiért meg kell emelnünk a kalapunkat (és ezzel egy időben elgondolkoznunk azon, vajon a Rolling Stone még mindig az a magazin-e, amit annyira szerettünk egykoron).

1 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek