Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mi lett volna, ha...?

Vallomással kell kezdenünk: imádjuk az alternatív történelmeket, a találgatásokat, a "mi lett volna, ha..." kezdetű játékot. Így aztán nem volt kérdés, hogy rávetjók magunkat az elmúlt bő évtized világtörténelmének egyik legizgalmasabb kérdésére: mi lett volna, ha nem a republikánus George Bush, hanem a demokrata Al Gore nyeri a 2000-es amerikai elnökválasztást?

1 Tovább

A legbotrányosabb címlapok

Ismét a botrányos címlapok korát éljük, a napokban a jobboldali Michele Bachmannról készített Newsweek-fotó kavart botrányt, pár hete pedig szintén az amerikai magazin játszott el azzal a gondolattal, hogy hogyan nézne ki ma Diana hercegnő, ha élne. Ezek kapcsán íme, 10 igazán botrányos címlap az elmúlt bő hat évtizedből!

6 Tovább

Barátokból ellenségek: a WikiLeaks titka

A kiszivárogtató oldal alapírója és a brit The Guardian már azelőtt összerúgták a port, hogy megindultak volna a tavalyi kiszivárogtatások. Szaftos részletek és sok feszültség kattintás után.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek