Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fiatal lányok alkoholmámorban

Az utóbbi időszakban már Magyarországra is megérkezett az úgynevezett binge drinking jelenség, azaz amikor (jellemzően fiatalok, nem ritkán kiskorúak) az eszméletlenségig isszák magukat a lehető legrövidebb időn belül. Nagy-Britannia egyes részein a helyzet már válságos.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

4 Tovább

A cukor az új cigaretta

A cukor olyan veszélyes, hogy a dohányhoz és az alkoholhoz hasonló szigorral kellene kezelni - állítják szakemberek, akik szerint a cukor évente 35 millió ember haláláért felelős közvetve a diabéteszen, a szívbetegségeken és a rákon keresztül.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

5 Tovább

Tíz mítosz az alkoholról

Ha húsvét, akkor alkohol. Nem feltétlenül örülünk neki, de évszázados hagyományokkal nehéz szembeszállni. Így aztán inkább lerombolunk tíz, az alkoholhoz kapcsolódó tévhitet.

0 Tovább

A sör mégsem folyékony kenyér

Ha minden a Kreml terveinek megfelelően megy (és ritkán szokott másképp történni), akkor hamarosan Oroszországban is hivatalossá válik: az eddig élelmiszerként besorolt sör valójában alkohol.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek