Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ez az évvége játéka?

Két nappal Szenteste előtt már nem szeretnénk senkit sem sokkolni (eleget tettük az utóbbi napokban ebben és ebben a posztban is...), inkább egy kis játékra invitálunk mindenkit!

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

A kőegyensúlyozás hihetetlen művészete

Néha a legelképesztőbb ötletből születnek egészen fantasztikus dolgok. Ez történt Adrian Gray-jel is, aki egyszerűen csak elkezdett játszani a kövekkel. Ez lett belőle...

0 Tovább

A legnagyobb magyar bukások

Magyarok, akiknek mindenük megvolt, akik a maguk területén sikeresek voltak, akiket sokan irigyeltek vagy csodáltak - aztán hatalmasat zuhanva a mélyben találták magukat. Kívül tágasabb különkiadás.

13 Tovább

Minden idők legnagyobb bukásai

Emberek, akiknek mindenük megvolt, akik szakmájukban sikert sikerre halmoztak, mégis, a mennyországból a pokolba vezetett az útjuk. Sorstragédiák OJ Simpsontól Jerry Lee Lewisig.

4 Tovább

A világ leggazdagabb emberének titkai

A mexikói Carlos Slim 53,5 milliárd dolláros vagyonával a világ leggazdagabb embere. Vessünk közösen egy pillantást hétköznapjaira, otthonára és életfilozófiájára!

1 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek