Néha a legelképesztőbb ötletből születnek egészen fantasztikus dolgok. Ez történt Adrian Gray-jel is, aki egyszerűen csak elkezdett játszani a kövekkel. Ez lett belőle...

Adrian Gray hivatásos kőegyensúlyozó. Azt egyelőre mi sem értjük, hogyan lehet ebből megélni, de ha valakinek van türelme (és érzéke) hozzá, akkor ezek szerint biztosan lehetséges...

A történet 8 éve kezdődött, amikor a férfi különböző formájú és méretű köveket kezdett egymásra rakosgatni (kicsit irigyeljük, hogy ilyen sok ideje volt...). Azóta viszont otthona, a dél-angliai Dorset megye tengerpartján egész kis kiállítást hozott össze döbbenetesebbnél döbbenetesebb alakzatokból.

Rájöttem, hogy a kövek igazán különlegesen egyensúlyozhatók. Az emberek odajönnek hozzám és azt kérdezik, mivel ragasztottam össze a köveket. Amikor egyszerűen leemelem a legfelsőt, akkor nem hisznek a szemüknek” - meséli Adrian Gray.

A néha mintha a gravitációt is megszégyenítő technikával összerakott alakzatokból (mi több, vállaljuk be: szobrokból) már több helyi kiállítása is volt a férfinak, a napokban pedig már Londonba is eljutott.

A Baker Street-i megnyitót követően Adrian Gray egész héten építi majd a szobrait, 5-10 percenként áthelyezve egy követ, egyúttal megtanítva az érdeklődőket a technikára.

További képeket ide kattintva nézhet meg a csodás alakzatokról.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on, ahol az itteninél bővebb tartalommal, linkekkel, érdekes sztorikkal jelentkezünk: ami ide nem fér, ott megtalálható! (És már több mint kétezren vagyunk!!) Aki Twitter-en követne minket, azt is megteheti.  Jó szórakozást!

Ha tetszett a poszt, akkor ajánljuk ezeket is:

Csodálatos kastélyok

A leghátborzongatóbb építkezés