Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A legbotrányosabb címlapok

Ismét a botrányos címlapok korát éljük, a napokban a jobboldali Michele Bachmannról készített Newsweek-fotó kavart botrányt, pár hete pedig szintén az amerikai magazin játszott el azzal a gondolattal, hogy hogyan nézne ki ma Diana hercegnő, ha élne. Ezek kapcsán íme, 10 igazán botrányos címlap az elmúlt bő hat évtizedből!

6 Tovább

A legnagyobb botrányok és leleplezések

Az elmúlt hetekben a brit News of the World telefonlehallgatási botrányától volt hangos a világsajtó. Az egyik legpatinásabb brit bulvárlap bele is bukott az ügybe. Összegyűjtöttük minden idők legnagyobb újságírói leleplezéseit.

0 Tovább

A legtöbbet kereső médiamogulok

Nem róluk szólnak a bulvárlapok pletykarovatai, az átlagos moziba járó, tévénéző, újságolvasó jó eséllyel még sosem hallott róluk. Mégis: ők mozgatják a szálakat és közben irdatlan pénzeket zsebelnek be. Ismerjék meg a legtöbbet kereső nagymenőket, a film és a médiavilág legfontosabb embereit!

0 Tovább

Egymásnak estek a sztárműsorvezetők

Önmagában is kényes pillanat, amikor az előd vendégként tér vissza saját egykori műsorába. Hát még ha neki is esik utódjának. A kérdés már csak annyit: valódi szópárbajt, vagy kamu nézettségnövelő összekapást látunk?

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek