Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Obama-botrány: íme, az eltitkolt képek!

Két évvel az esemény után nyilvánosságra kerültek azok a képek, melyeket a Fehér Ház minden erejével szeretett volna eltitkolni: a sztárokkal megtűzdelt 2009-es Halloween-parti.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

1 Tovább

Milliárdosok extravagáns partijai

A Kívül tágasabb (lehet, hogy azért, mert köze sincs a gyakorló milliárdosokhoz, és ez frusztrációt okoz, vagy csak mert egyszerűen szeretünk leskelődni) mostanában többször is foglalkozott a dúsgazdagok világával.

Mivel úgy vettük észre, hogy ez a Mélyentiszteltet is igencsak érdekli, ezért folytatjuk jó szokásunkat és ezúttal is górcső alá vesszük a milliárdosok életét, ezúttal azonban olyanokat próbáltunk meg kiválogatni (a Vanity Fair összeállítását alapul véve), akik szívesen szórják a pénzt nagyszabású bulikra.

0 Tovább

Egy botrányos esküvő története

A nő tévés személyiség, a férfi a Time Warner nagyhatalmú marketingigazgatója. Álompár is lehettek volna, esküvőjük mégis botrányba fulladt.

Az a pár, melynek frigyén megjelenik a The New York Times magazinjának esküvői rovata, hivatalosan is tagja lesz Manhattan társadalmi elitjének. Amikor Carol Anne Riddell és John Partilla kimondta a boldogító igent, a nagynevű lap fotósa bőszen kattintgatott - mégis botrány lett a dologból. Nem is akármekkora!

4 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek