Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Stephen King végleg befejezte

Húsz évvel alapítása után feloszlott minden idők egyik legsajátosabb zenekara. A Rock Bottom Remainders olyan neves írókat tudhatott a tagjai közt, mint Stephen King, Amy Tan vagy éppen Scott Turow. Könnyet nem hullajtunk, de egy rövid visszaemlékezést megér a dolog.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Átverés az új szenzáció?

Hallották már Lana Del Rey nevét? Nem? Nyugodjanak meg, fogják! Sokat. A hölgy az internet legújabb szenzációja, bemutatkozó dalát, a Video Gamest már több mint másfél millióan nézték meg a YouTube-on és első nagy-britanniai koncertjére fél perc (!!) alatt elkapkodták a jegyeket. Az egyetlen kérdés vele kapcsolatban: vajon átverés-e?

0 Tovább

Még sosem volt ennyi szex

Legalábbis a popzenében és legalábbis egy amerikai tanulmány szerint, amely 1959-től kezdve hasonlította a Billboard 100-as listájának dalait.

0 Tovább

Kitört a botrány a Grammy-díj körül

A legnagyobb sztárok tiltakoznak a zenei világ legnagyobb elismerésének tervezett megreformálása miatt. Az elképzelések szerint a kategóriák közel fele megszűnne.

Radikális változtatásra szánta el magát a Grammy-díjakat odaítélő testület, amely úgy döntött, hogy a több mint száz kategória közel felét megszünteti. A döntés hatalmas vihart kavart a zenészek körében, akik ellenzik a lépést. Elsősorban azt kifogásolják, hogy a reformokról az akadémiai tagok megkérdezése nélkül döntöttek.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek