Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Íme, a világ legnagyobb csokija!

Az Egyesült Államokban leleplezték a világ legnagyobb csokoládéját. Az édesség több mint 5 tonna és hosszabb, mint 6 méter.

0 Tovább

Halálra éheztették gyermeküket

Az atlantai vegetáriánus pár csak szójatejet és almalevet adott hathetes gyermeküknek. A kisbaba gyakorlatilag éhenhalt.

2 Tovább

Csak szegények és gazdagok maradnak

Egyre több jel mutat arra, hogy befellegzett a hagyományos középosztálynak. Nem (csak) Magyarroszágon, hanem az Egyesült Államokban, ahol már a nagy cégek is kezdik elfelejteni az eddig a vásárlóik többségét adó réteget.

4 Tovább

Itt a karácsony!

Nem, nem viccelünk, és azok az amerikai áruházláncok sem viccelnek, amelyek a minél vaskosabb profit reményében már most nekikezdtek a karácsonyi kellékek árusításának.

1 Tovább

"Tudták, hogy meg fognak halni"

Ez egy rendhagyó poszt. Ritkán foglalkozunk politikusi beszédekkel, pláne pozitív hangnemben, most azonban egy pillanatra megállunk, hogy elismerjünk egy nagyszerű politikusi, emberi teljesítményt.

1 Tovább

Mi van 9/11 főszereplőivel?

Sokat töprengtünk rajta, de végül úgy döntöttünk, 2011. szeptember 11.-én nem lehet nem emlékezni a tíz évvel ezelőtt történt, Egyesült Államok elleni terrortámadásra. Miután azonban érthető módon a csapból is ez folyik ma, próbáltunk kicsit talán másfajta megközelítést találni - remélhetőleg sikerrel. Nézzük tehát, mi van ma azokkal, akik tíz évvel ezelőtt a hírek élén szerepeltek.

0 Tovább

Amikor a tanárok csalnak

Új problémával szembesül az amerikai oktatási rendszer: immáron nem (csak) a diákok csalnak a vizsgákon, hanem a tanárok is - a tanulók helyett.

0 Tovább

Egy tanárnő, egy lopott laptop és a szexbotrány

Egy történet, ami annyira hihetetlen, hogy csak igaz lehet (és az is). A szereplők: egy tanárnő, egy lopott laptop és a kettő együttműködéséből létrejött szexbotrány.


0 Tovább

Mi lett volna, ha...?

Vallomással kell kezdenünk: imádjuk az alternatív történelmeket, a találgatásokat, a "mi lett volna, ha..." kezdetű játékot. Így aztán nem volt kérdés, hogy rávetjók magunkat az elmúlt bő évtized világtörténelmének egyik legizgalmasabb kérdésére: mi lett volna, ha nem a republikánus George Bush, hanem a demokrata Al Gore nyeri a 2000-es amerikai elnökválasztást?

1 Tovább

A hurrikán és a szex

Az Egyesült Államok keleti partja az Irene névre keresztelt hurrikántól retteg, bevásárol, pakol és reménykedik... Közben New Yorkban több százezer embert kell evakuálni, az elnök rendkívüli állapotot rendelt el New York államra, és még sorolhatnánk. A Gawker viszont azt gyűjtötte össze, miért is lesz nagyszerű a következő pár nap.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek