Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így lesznek multimilliomosok a politikusok

Hiába ígérte, hogy visszavonul, George Bush volt amerikai elnök mintegy 15 millió dollárt keresett, mióta távozott a Fehér Házból. Az összeg jórészt különböző beszédekből jött össze, ha valaki George Busht szeretné hallani, az 100-150 ezer dollárba kerül.

0 Tovább

Milliókat keresnek az anyatej feketepiacán

Egy amerikai oldalon adják-veszik az anyatejet, minden hatósági ellenőrzés nélkül. Van olyan, aki évente több millió forintot keres vele.

1 Tovább

Hogyan dobjuk fel a szexuális életünk?

Ha az amerikai módit követjük, akkor a technika segítségével. A tengerentúl egyre többen küldenek magukról meztelen képet, esetleg filmet. Másrészt minden hetedik férfi és nő telefonált már szex közben.

0 Tovább

Kennedy: egy botrányos család

A napokban bombaként robbant Maria Shriver és Arnold Schwarzenegger (külön)válásának híre. A Kennedy-lány és Kalifornia volt kormányzója 25 évnyi házasság után döntöttek az (ideiglenes?) szünet mellett. Ha megnézzük "Amerika királyi családjának" történetét, akár azt is hihetjük, a lépés előre elrendeltetett.

0 Tovább

Trükkös nagyik garázdálkodnak

Elszánt nagyikból áll banda garázdálkodik Detroitban, a korosodó nők eddig összesen mintegy félmillió dollár értékben loptak el hitelkártyát és készpénzt a gyanútlan vásárlóktól.

0 Tovább

Hét végnapjait élő nélkülözhetetlen dolog

Még pár éve is elképzelhetetlennek tartottuk nélkülük az életünk. Mégis, mára tisztán látszik, hogy a napjaik meg vannak számlálva. Vajon pár év múlva lesz-e még email? Asztali számítógép? Vonalas telefon? Vagy ne adj' isten… de nem, ezt ki sem merjük itt mondani - de a poszt végén megtalálhatják!

6 Tovább

Felfoghatatlan, de megelőzhető tragédiák

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy azért halnak meg kisgyerekek, mert szüleik a tűző napon az autóban felejtik őket. A helyzet annyira kezd súlyos lenni, hogy Amerikában már kampány is indult a megelőzésre.

6 Tovább

A First Lady tánca: szexi?

Nem mindennapi látványt nyújtott az amerikai elnök felesége, amint egy iskolai rendezvényen Beyoncé egyik dalára ropta. A kampány célja a gyerekkori elhízás megelőzése.

1 Tovább

Legyen Ön is milliomos... börtönőr!

Hatszor olyan nehéz bejutni, mint a Harvadra, viszont akinek sikerül, többet keres, mint aki elvégzi a világ egyik leghíresebb egyetemét. Sok pénz, korai nyugdíj, mégsem biztos, hogy álommeló kaliforniai börtönőrnek lenni.

7 Tovább

Kifújta az orrát, börtönbe került

Nem vicc: egy férfi azért került rácsok mögé, mert megpróbálta kifújni az orrát egy metróállomáson. Pechjére éppen arra járt egy rendőr - a történet vége pedig az erősítés megérkezése után a börtön lett.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek