Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így lopnak ők

Lássuk be, bőven van még mit tanulnunk másoktól, legalábbis ami a jóhiszemű emberek átverését, pénzük előcsalogatását illeti. Vigyázó szemünket az Egyesült Államokra vetjük, ahol a 2001. szeptember 11-i terrortámadás kapcsán létrejött (ál)jótékonysági szervezetek miatt áll a bál.

0 Tovább

Emberevő drogok hódítanak

Az Egyesült Államokban utcára kerülő kokain háromnegyedébe kevernek olyan anyagot, amely lassan elkezdi felzabálni az ember húsát. Közben Oroszországban az otthon is előállítható Krokodil okoz borzalmas függőséget és halált. A posztot csak erős idegzetű felnőtteknek ajánljuk!

5 Tovább

A hasunk menti meg a mozikat?

Új őrület kezdi felütni a fejét Amerikában, ahol a moziüzemeltetők új módszerrel próbálják megállítani a nézőszám csökkenését. Hamarosan búcsút mondhatunk a popcornnak és a gépi kólának?


3 Tovább

Nyolc óra 3 percben - szuperlassú csoda

Találtunk egy csodálatos videót, amit 8 óra alatt, minden különösebb előkészület nélkül forgattak New York Brooklyn városrészében. Lapozás után jön a sztori és a 3 perces, fantasztikus képekkel teli rövidfilm. Ezt most tényleg nem érdemes kihagyni!

1 Tovább

Ismerje meg a titokzatos multimilliomost!

Pár nappal azután, hogy a teljes amerikai média nekiment a republikánus Mitt Romney meglehetősen különös kampánypénzeinek, kiderült, ki volt az egyik titokzatos adományozó. Lerántjuk a leplet.

0 Tovább

Egymillió dollár titokzatos története

Finoman fogalmazva is kényes kérdéseket vet fel annak a cégnek a története, amely alig pár hónappal bejegyzését követően 1 millió dollárt adományozott a republikánus Mitt Romney választási kampányára, majd hirtelen köddé vált. Kampányfinanszírozás amerikai módra, avagy titokzatos adományok nyomában.

0 Tovább

Állati: luxus minden szinten

Minden erőnkkel próbáljuk elkerülni a demagógiát, így inkább csak a tényként közöljük: Los Angeles egyik legmenőbb helyén van egy olyan, házi kedvenceknek kialakított hotel, hogy az ember szája tátva marad. Mondjuk is és mutatjuk is...

2 Tovább

Lady Gaga és a rettegett dugó

Merőben szokatlan módszerhez folyamodott a Los Angeles-i rendőrség, amikor sztárokat keresett meg, hogy a Twitteren keresztül segítsenek nekik a forgalmi dugók közzétételében.

0 Tovább

Egy egészen elképesztő mentőakció

A főszerelők: egy jávorantilop jávorszarvas és egy mormota. A helyszín: az idahói állatkert. Az akció: szegény mormota kimentése a jávorszarvas ivóvödréből. Az eredmény: egy kép, ami garantáltan jókedvre derít.

2 Tovább

Horrorbaleset az autópályán

A gázolás az amerikai Houstonban történt, de szokásunktól eltérően a sztorit magát is csak a kattintás után áruljuk el. Egyúttal nagyon határozottan felhívjuk mindenki figyelmét, hogy az erős idegzetűek nyúljanak az egér után!

7 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek