Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lessen be a 9 milliárdos luxusházba!

Vegyük egy világváros (esetünkben New York) egyik legelegánsabb negyedét, egy legendás építészt, valamint egy 1500 négyzetméteres lakóterületű, olasz reneszánsz stílusú házat, tegyünk rá egy 49 millió dolláros árcédulát - és máris megkapjuk az amerikai metropolisz egyik leginkább áhított ingatlanát.

0 Tovább

Betiltanák a házi kedvenceket

Képzeljék el, hogy nem lehetne többet kutyát, macskát, aranyhalat, papagájt, hörcsögöt, tengerimalacot és hasonló házi kedvenceket vásárolni, mert az önkormányzat betiltja. Kivéve, ha étkezési célra veszi a vásárló. Őrület? Az, de pillanatokon belül valóság lehet.


0 Tovább

Brutális cserbenhagyásos gázolás

Egészen elképesztő felvételt mutatunk be. A gázolás az Egyesült Államokban, Pennsylvaniában történt, a nagyon durva jelenetet az elkövető balszerencséjére rögzítette egy ipari kamera.

2 Tovább

A halál ára

Előre szólunk, hogy a mai poszt témája kissé durva lesz, mégis úgy éreztük, beszélni kell róla. A helyzet az, hogy egy kaliforniai bíró és egy jogászprofesszor három éven keresztül vizsgálódott az államban 1978-ban újra bevezetett halálbüntetés kapcsán. Elsősorban annak gazdasági vonatkozásaira voltak kíváncsiak.

11 Tovább

A legpiszkosabb városok

Los Angeles, New York, Las Vegas, Miami - mind-mind ikonikus amerikai városok, ahová minden turista szeretne eljutni. De nem csak ez köti össze őket, hanem más is: a szemét. Ezek a nagyvárosok is bekerültek ugyanis a Travel + Leisure olvasói által megszavazott legpiszkosabb amerikai városok toplistájára.

Mielőtt a jönnének a részletek, annyit még elárulunk, hogy a piszok nem csak a szemetet jelöli: beleértendő ezen kívül még például a légszennyezettség, vagy akár a csapvíz minősége is.

1 Tovább

Rendőrfőnök bukott meg a szextexten

Vírus járhatja be Amerikát, a szextextezés vírusa, mert a demokrata politikus, Anthony Weiner botránya után most a New York államban található Saratoga Springs rendőrfőnöke bukott meg a magáról küldözgetett szexuális tartalmú (khmmmmm) képekkel. Most már feszíti kebelünket a kérdés: mi van veled, Amerika?

Anthony Weiner (botrányáról mindent elolvashat itt) személyében egy demokrata párti politikus indította útjára a jelek szerint viharként terjedő "szexképeket küldözgetek magamról" kezdeményezést, aminek legújabb áldozata Saratoga Springs rendőrfőnöke.

0 Tovább

Milliárdos perpatvar luxusmegoldással

Ön a világ egyik leggazdagabb embere, és a világ egyik legdrágább helyén lakik. Iszonyatos pénzekért vett házából csodálatos panoráma nyílik az óceánra. Ám az alsó szomszéd fái csak nőnek, nőnek és egyszer csak azt veszi észre, hogy oda a csodálatos panoráma. Hiába kérleli őket, nem akarják megnyesni a fákat. Mit tesz?
1 Tovább

Újabb hotel, újabb nagymenő, újabb szexuális zaklatás

A Nemzetközi Valutaalap volt vezetője után újabb bankembert vádolnak szexuális zaklatással. A gyanúsított az egyiptomi Bank of Alexandria volt elnöke.

Még éppen csak kezd csitulni a Dominique Strauss-Kahn körüli botrány (az IMF akkor még hivatalban lévő vezetője a vád szerint az egyik manhattani luxushotel alkalmazottjával erőszakoskodott), itt a következő.

0 Tovább

Övék a legnagyobb

A Walmart áruházlánc Amerika legnagyobb vállalata. Tavaly annyi pénzt hagytak nála a vásárlók, mint amennyit az Egyesült Államok a fiatalok és az idősek egészségügyi ellátására költött. Ha ország lenne, övé lenne a világ 25. legnagyobb gazdasága.

0 Tovább

Így kell hatékonyan büntetni

Emlékezetes büntetést szabott ki ez ohiói bíró arra a fiatal párra, akik az előírt védőfelszerelések nélkül indultak raftingolni. A bajba jutott párt órákig keresték a mentőcsapatok. Most sajátosan bűnhődnek.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek