Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szexbotrány az osztálykiránduláson

Két férfit letartóztattak, amiért szexuálisan zaklatták a felügyeletükre bízott lányokat egy külföldi osztálykiránduláson. Az egyik ráadásul az iskola egyik vezetője is volt. Most mindketten előzetesben várják az ítéletet.

1 Tovább

A parkoló elefánt és a túl hangos zene esete

Ki gondolta volna, hogy az Egyesült Államokban az elefánt után is kell parkolási díjat fizetni? Vagy hogy van ország, ahol autó híján a kerékpártól tiltják el a nőket? Elképesztő szabályok és büntetések (nem csak) autósoknak a világ minden tájáról. Második rész.

1 Tovább

A szex Rubik-kockája

A felsőoktatásról rengeteg legenda terjeng, ezek közül meglehetősen sok a szexuális kísérletezéseket érinti. Vajon igaz-e az, hogy az egyetemista lányok szívesen próbálkoznak egymás között, vagy ez is csak egyike a városi mítoszoknak? Egy felmérés most választ ad a kérdésre.

0 Tovább

A legdrágább katasztrófák

Miközben mindenki azt találgatja, vajon mennyibe kerül majd a japán (és a világ-) gazdaságnak a cunamival súlyosbított földrengés (a jóslatok 100 milliárd dollár fölötti összegről szólnak), könnyű megfeledkezni arról, hogy hasonló mértékű pusztítások már korábban is voltak, még ha nem is túl sok. Miközben fejet hajtunk az áldozatok előtt, vessünk egy futó pillantást a legekre.

0 Tovább

Kik az igazán gazdagok?

Alapigazság, hogy a pénzből sosem elég, akinek sok van, annak még több kell és akinek még több van, annak még annál is több. Vajon mi az a pont, ahol már tényleg gazdagnak lehet nevezni valakit? - erre próbált meg választ találni egy felmérés.

2 Tovább

Szex, korrupció, politika

Igaz történet a velejéig korrupt politikusról, aki fennhangon ellenzi a melegek házasságát, miközben maga egy férfival él együtt. A teljesség kedvéért pedig egy kis maffiaszál is befigyel.

0 Tovább

Őrületes botrány az elitegyetemen

Heveny italozás, némi szex, botrányok - aki járt egyetemre jóformán bárhol a világon, annak a forgatókönyv aligha ismeretlen, bár véletlenül sem szeretnénk azt a látszatot kelteni, hogy mindennapos esetről van szó. De hogy a legjobb helyeken is előfordul, arra bizonyíték az amerikai Yale egyetemen kirobbant botrány.

0 Tovább

Piperkőc Vinnie esete a bíróval

Viccbe fulladt az egyik leghírhedtebb amerikai maffiafőnök tárgyalása New Yorkban, amikor Vincent Basciano a bírótól kért nyakkendőt, hogy egyáltalán elkezdődhessen az ülés.

0 Tovább

A milliárdos csaló agyában

Interjút adott a New York Magazinnak a 150 évnyi börtönbüntetését töltő csaló bankár, Bernie Madoff, aki hangsúlyozta: vannak erkölcsei, van lelkifurdalása és nem az a szociopata, akinek beállítják.

0 Tovább

A leghülyébb politikusi ötletek

Hölgyeim és Uraim, mindannyian, akik úgy gondolják, hogy a magyar politikai élet minden képzeletet alulmúl és a magyar politikusnál lejjebb nincs is! Kérem, kötözzék be magukat székeikbe és kapaszkodjanak, mert elképesztő utazásra indulunk közösen! Túravezetőnk nem más, mint maga Bobby Franklin, alighanem az egyik legidiótább politikus a Föld kerekén.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek