Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jó nőket a kormányba!

Fájdalmasan hiányoznak a jó nők a magyar kormányból, különösen, ha mondjuk a francia kabinetet vesszük összehasonlításképp. Négy miniszter következik, egyenesen Párizsból, akik modellek is lehetnének.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

7 Tovább

Falu akciósan eladó!

Egy teljes francia falu eladó - 19 épület, úszómedence, teniszpályák, egyszóval minden, ami egy faluban kell. Ráadásul úgyszólván fillérekért, körülbelül 94 millió forintnyi euróért.

Csatlakozz hozzánk a Facebook- on és a Twitter-en!

1 Tovább

Ki csipkedi a nők fenekét?

Vajon az oroszok tényleg alkoholisták? A svédek szőkék? A belgák unalmasak? A brazilok mindig buliznak? Nekimegyünk az előítéleteknek.

0 Tovább

Lessen be az exkluzív szexbarlangba!

Hallottak már a Les Chandellesről? Nem? Ne csodálkozzanak, hiszen halandó ember ide nem nagyon léphet be. A Nemzetközi Valutaalap vezetője persze igen. Be is lépett és igencsak jól érezte magát.

0 Tovább

Fény derült a maffia sötét titkára

A 70-es években film is készült a "francia kapcsolatról", melynek egyik volt főnöke most megjelent könyvében több mint 30 év után lerántja a leplet az egyik legnagyobb port felvert bűnügyről.

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek