Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A királynő találkozásai: Chaplintől Lady Gagáig

Kereken hat évtizede, hogy II. Erzsébet a brit trónra lépett, e nem akármilyen évforduló kapcsán természetesen minden fontosat és kevésbé fontosat elmondtak a modern történelem egyik legfontosabb személyiségéről. Mi most egy olyan képsorozattal emlékeznénk, mely II. Erzsébetet a szórakoztatóipar legnagyobbjai társaságában mutatja be 1952-től napjainkig. Mielőtt szemrehányások érnének minket, csak szólunk, hogy tisztában vagyunk vele, a válogatás a teljesség igényének a legkisebb jelét is nélkülözi, hiszen nem szerepel benne a Beatles, vagy éppen Mick Jagger, hogy mást ne mondjunk, de hát nem lehet mindent...

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

5 Tovább

Újabb szexi képek Marilyn Monroe-ról

Egyre-másra kerülnek elő eddig különböző asztalfiókok mélyén megbúvó képek a legendás színésznőről. Ezúttal egy sminkes készítette fotók kerülnek kalapács alá. Megmutatjuk.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Sosem látott szexi képek Marilyn Monroe-ról

Több mint hatvan évvel elkészültük után most kerültek először nyilvánosságra azok a képek, melyek minden idők egyik legnagyobb szexszimbólumát ábrázolják - mielőtt azzá vált volna.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

2 Tovább

Sztárválások: "Maga volt a pokol"

Újabb botrány tartja lázban az amerikai közvéleményt, legalábbis annak sportszerető részét: válik a Los Angeles Dodgers tulajdonosa és felesége. Felelevenítünk három legendás válást.


1 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek