Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ahol az extrém gazdagokat is megbüntetik

Van ám olyan ország, ahol a parkolóőrt nem érdekli, milyen drága autó követ el szabálytalanságot - ha büntetni kell, büntet. Legutóbb a világ legdrágább sportautójának tulajdonosát büntették meg.

3 Tovább

Legyen-e halálbüntetés?

Egy borzalmas hármas gyilkosság nyomán ismét fellángolt a vita a halálbüntetés körül az Egyesült Államokban. Vigyázat, felnőtt tartalom!

8 Tovább

Büntetni kellene a túl lassú vezetőket?

Abban mindenki egyetért, hogy a gyorshajtás veszélyes és büntetendő cselekmény. De mi van azokkal, akik túl lassan vezetnek? Egy brit közvélemény-kutatás szerint a megkérdezettek fele támogatná a túl lassan hajtók büntetését. És Ön?


18 Tovább

A halál ára

Előre szólunk, hogy a mai poszt témája kissé durva lesz, mégis úgy éreztük, beszélni kell róla. A helyzet az, hogy egy kaliforniai bíró és egy jogászprofesszor három éven keresztül vizsgálódott az államban 1978-ban újra bevezetett halálbüntetés kapcsán. Elsősorban annak gazdasági vonatkozásaira voltak kíváncsiak.

11 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek