Van ám olyan ország, ahol a parkolóőrt nem érdekli, milyen drága autó követ el szabálytalanságot – ha büntetni kell, büntet. Legutóbb a világ legdrágább sportautójának tulajdonosát büntették meg.

Kezdjük két ténnyel: a Bugatti Veyron a világ legdrágább luxus sportautója a maga visszafogott, közel 840 ezer fontos (305 millió forintos) árával. A másik: a kevés ilyen autó egyikének tulajdonosa (a fenti fénykép tanúsága szerint) képes volt pofátlanul beparkolni egy, a mozgáskorlátozottak számára fenntartott helyre.

Az autó természetesen hatalmas szenzációt keltett a környéken (az eset Essexben történt), mígnem megjelent egy parkolóőr is, és mivel az autó nem volt rokkantigazolvány (még jó....), annak rendje s módja szerint megbüntette. (Azért képzeljük el ezt a jelenetet Magyarországon....)

A tulajdonos egyébként egy 40-es éveiben járó férfi, aki kissé meglepődött a büntetés láttán, de (miként az várható volt) különösebben nem rázta meg a dolog. Beült az autóba és elhajtott. Nem akármilyen látvány lehetett, hiszen a Bugatti 2,5 másodperc alatt gyorsul 100 km/h sebességre...

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Ha tetszett a poszt, ajánljuk az alábbiakat is:

Nézegessen betiltott reklámokat!

Ezek megőrültek!

Újabb csúnya sztárbaki

Milliárdokért az utcán