Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Luxusban józanodnak a sztárok

Lindsay Lohan, Charlie Sheen, Britney Spears - csak pár név azok közül, akik a híres malibui Promise (Ígéret) klinikán próbáltak megszabadulni függőségeiktől. Nem véletlen, hogy inkább kevesebb, mint több sikerrel.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Halálsoron 2. - újabb képek és egy drámai történet

Nemrégiben bemutattunk egy fotósorozatot, melyet egy civil fotós készített még 2003. június 24-én, egy kínai börtönben, négy nő kivégzését megelőző órákban. A fotós a kivégzést megelőző este 9 órától dolgozhatott a négy halálraítélt utolsó óráinak megörökítésén, az utolsó kép reggel 7 óra 21 perckor készült. A nőket kábítószer-csempészés miatt ítélték halálra.

3 Tovább

Keresztapák fekete napjai

Aligha lehetett jó napja annak a kábítószer-kereskedőnek, akinek az amerikai parti őrség lecsapott a hajójára, rajta egy tonna (!!) kokainnal. Közben Venezuelában letartóztatták az egyik legjelentősebb Keresztapát.

0 Tovább

Emberevő drogok hódítanak

Az Egyesült Államokban utcára kerülő kokain háromnegyedébe kevernek olyan anyagot, amely lassan elkezdi felzabálni az ember húsát. Közben Oroszországban az otthon is előállítható Krokodil okoz borzalmas függőséget és halált. A posztot csak erős idegzetű felnőtteknek ajánljuk!

5 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek