Aligha lehetett jó napja annak a kábítószer-kereskedőnek, akinek az amerikai parti őrség lecsapott a hajójára, rajta egy tonna (!!) kokainnal. Közben Venezuelában letartóztatták az egyik legjelentősebb Keresztapát.

Maximiliano Bonilla Orozco (képünkön) nem akárki, hiszen aki eléri, hogy ő legyen Kolumbia legkeresettebb kábítószer-kereskedője, nem kispályás. A férfit most Venezuelában tartóztatták le, miután az amerikai hatóságok 5 millió dolláros vérdíjat tűztek ki a fejére.

Semmilyen körülmények között nem engedjük meg sem most, sem a jövőben a kábítószer-kereskedelmet, sem azt, hogy paramilitáris vagy felfegyverzett csoportok megsértsék a területünket” - jelentett ki Hugo Chavez venezuelai elnök.

Közben egy hét leforgása alatt közel két és fél tonna kokaint foglaltak le az ecuadori hatóságok az Egyesült Államokkal együttműködésben – közölte az ecuadori rendőrség és a haditengerészet.

Az amerikai parti őrség egységei Santa Elena tartomány magasságában, nemzetközi vizeken csaptak le az ecuadori zászló alatt közlekedő hajóra, rajta egy tonna kokainnal.

Hasonló zsákmányt könyvelhettek el a hatóságok egy hete is, sőt, akkor három hajón összesen másfél tonna kokaint foglaltak le a Csendes-óceán partvidékén elterülő Manabi tartományban.

Pénteken egy tonna marihuánát talált a rendőrség az Ecuador északnyugati részén, a kolumbiai határhoz közel fekvő Esmeraldas tartományban. Emellett egy havi két tonna kokain csomagolására alkalmas labort is felszámoltak a rendőrök.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

Ha tetszett a poszt, ajánljuk az alábbiakat is:

A karriergyilkos szexbotrány

Ahol az extrém gazdagokat is megbüntetik

Nézegessen betiltott reklámokat!

Ezek megőrültek!

Újabb csúnya sztárbaki