Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Otthon meghalni

Egyre többen szeretnék leélni utolsó óráikat otthon, a szeretteik körében Nagy-Britanniában, ahol az utóbbi években drámai erővel fordult meg az a folyamat, mely akkor is kórházba kényszerítette a haldoklót, ha annak semmilyen orvosi indoka nem volt.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

0 Tovább

Egy szívfacsaró döntés

Nagyon kemény döntést hozott meg egy brit várandós nő, aki úgy döntött: három héttel a kiírt időpont előtt megindíttatja a szülést, hogy haldokló rákos kislányának legyen esélye találkozni a húgával.

Csatlakozz hozzánk a Facebook-on és a Twitter-en!

11 Tovább

Milliárdokért várakozunk a szerelőkre

Aligha él ember ebben az országban, aki ne dühöngött volna amiatt, hogy órákat kellett otthon várnia valamilyen szakemberre. Talán meglepő, de ez az Egyesült Államokban sincsen másképp, ott viszont most ki is számolták, mennyibe kerül ez a gazdaságnak. Az eredmény sokkoló.

5 Tovább

A legtöbbet kereső médiamogulok

Nem róluk szólnak a bulvárlapok pletykarovatai, az átlagos moziba járó, tévénéző, újságolvasó jó eséllyel még sosem hallott róluk. Mégis: ők mozgatják a szálakat és közben irdatlan pénzeket zsebelnek be. Ismerjék meg a legtöbbet kereső nagymenőket, a film és a médiavilág legfontosabb embereit!

0 Tovább

Kívül tágasabb

blogavatar

A világ érdekes. Ha érdekel, mi történik a világban körülötted, ha szeretnéd tudni, hogyan élnek mások, akkor itt a helyed!

Utolsó kommentek